VOJVODINA PRED NOVIM IZAZOVOM: UEFA odredila termin utakmice protiv Maribora!

Autor:

Sport

02.08.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađani pred ispitom zrelosti!

VOJVODINA PRED NOVIM IZAZOVOM: UEFA odredila termin utakmice protiv Maribora!

Foto: Profimedia

Evropska fudbalska unija je nedavno odredila termine utakmica između Maribora i Vojvodine u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Meč u Mariboru zakazan je za 8. avgust s početkom u 20:15, dok će se revanš utakmica odigrati u Bačkoj Topoli 15. avgusta, s početkom u 20 časova. Očekuje se da će UEFA kasnije tokom dana objaviti imena sudija koji će deliti pravdu na ovim susretima.

Ovi termini su od velikog značaja za navijače oba tima, ali i ljubitelje fudbala uopšte, jer će se odlučivati o daljem toku takmičenja u Ligi konferencija. Ovo će biti veliki ispit zrelosti za Vojvodinu koja će zajedno sa Partizanom braniti čast srpskog fudbala. Za oba kluba, ali i za domaći fudbal je od velike važnosti da se ovi mečevi dobiju obezbedi Evropa i popravi katastrofalan bilans koji imaju naši timovi u evropskim takmičenjima.

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine

Očekuje se da će utakmice između Maribora i Vojvodine biti izuzetno uzbudljive i neizvesne, a definitivno će privući pažnju ljubitelja fudbala širom Evrope. Sada kada su poznati tačni datumi i vremena odigravanja, timovi mogu da se fokusiraju na pripreme za ove važne susrete. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ovih utakmica i nadaju se uspehu svojih omiljenih timova.

Stara dama je i pored hrabre partije protiv Ajaksa ipak poklekla, pa je holandski gigant prošao dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading