SAMOPROZVANA DRŽAVA KOSOVO SAMO PREVARAMA MOŽE DO MEDALJE! Poslali muškarca na žensko takmičenje i ukrali medalju Hrvatskoj

Autor: Republika/A.Đ.

Olimpijske igre 2024

02.08.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramite se.

SAMOPROZVANA DRŽAVA KOSOVO SAMO PREVARAMA MOŽE DO MEDALJE! Poslali muškarca na žensko takmičenje i ukrali medalju Hrvatskoj

Foto: printscreen/X

Na Olimpijskim igrama u Parizu se takmiči veliki broj sportista u veoma raznovrsnim disciplinama. Međutim, već na samoj ceremoniji otvaranja smo mogli da vidimo sramotne prikaze i skrnavljenje vere lažnim Isusom.

 

 

Moglo se očekivati da će tako nešto biti prihvaćeno i u samom sportskim takmičenjima, što je u najmanju ruku daleko od fer pleja. 

Za sada su zabeležena dva slučaja u kojima su se u ženskim takmičenjima našli muškarci koji se "osećaju kao žene". Alžirska bokserka Imane Kelif koja je pobedila Italijanku Anđelu Karini, navodno je žena koja samo ima višak testosterona.

 

 

Međutim, mogli smo da primetimo da je i nepostojaća država Kosovo na isti način došla do bronzane medalje, tako što je na žensko džudo takmičenje do 63 kilograma poslala, kako ljudi primećuju, muškarca Lauru Fazliu. 

 

 

Pored toga što je Laura vidno muškarac sa ženskim imenom, u borbi za bronzani medalju koja se odigrala 30. jula protiv hrvatske predstavnice Katarine Kristo, Hrvatici je skinut zasluženo osvojeni bod, koji bi je doveo do pobede, i predat je predstavnici lažnje države Kosovo. Nakon što je Hrvatica odradila odličan potez koji je trebalo da je dovede do pobede, a u jednom trenutku je i bio prihvaćen, nakon odgledanog usporenog snimka joj je bio oduzet. 

 

 

Katarina Kristo je prošla kroz emotivni rolerkoster, prvo je plakala od sreće zbog pobede, a nakon toga je plakala zbog nepravedno izgubljene partije. 

Ukoliko su ove tvrdnje istinite, nadamo se da će se organizatori Olimpijskih igara probuditi i shvatiti da neke stvari ne bi trebalo da budu prihvaćene u sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading