ALKARAZ POČISTIO KANAĐANINA I PLASIRAO SE U FINALE OI: Španac čeka Novaka ili Musetija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će na megdan Špancu?

ALKARAZ POČISTIO KANAĐANINA I PLASIRAO SE U FINALE OI: Španac čeka Novaka ili Musetija!

Foto: Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz ostvario je impresivan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu plasiravši se u finale. U polufinalu je savladao Feliksa Ožea Alijasima sa ubedljivih 2:0, ostvarivši pobedu od (6:1, 6:1). Alijasim je uspeo da osvoji prvi gem na svoj servis u oba seta, ali je nakon toga bio nemoćan u odnosu na Alkarasa, koji je dominirao tokom celog meča.

Foto: Profimedia

Ože i Alkaraz

Nakon osvajanja polufinalnog meča, Karlos Alkaras je najavio da će pakao čekati svog suparnika u finalu. Ova izjava dodatno podiže tenziju i očekivanja za finalni meč, dok navijači širom sveta nestrpljivo iščekuju ishod. 

Nakon što je osvojio svoje mesto u finalu, Alkaras sada čeka ishod meča između Lorenca Musetija i Novaka Đokovića, koji će se odigrati u petak od 19 časova. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju da vide ko će biti Alkarasov suparnik u finalu.

Foto: Profimedia

Karlos Alkaraz

Ovim izuzetnim uspehom, Karlos Alkaras je privukao pažnju sportske javnosti i pokazao svoju izuzetnu formu na Olimpijskim igrama. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju finalni meč i nadaju se uzbudljivom duelu između dva vrhunska tenisera. Ukoliko Novak prođe u finale, biće to pravi spetkakl i savršena prilika da Đoković servira osvetu Karlitosu za poraz u finalu Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading