EMOTIVNA SCENA: Ukrajinka izgovorila MOĆNU rečenicu Angelini!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za mladu Angelinu Topić.

EMOTIVNA SCENA: Ukrajinka izgovorila MOĆNU rečenicu Angelini!

Foto: YouTube/Screenshot

Ukrajinska atletičarka Julija Lepčenko izazvala je lavinu emocija svojim dirljivim gestom podrške prema srpskoj takmičarki Angelini. Nakon što je Angelina doživela nezgodu tokom zagrevanja, Julija je izašla iz svog takmičarskog okvira i pružila podršku svojoj koleginici. Njen poljubac u glavu i reči o Angelini kao šampionki ostavili su snažan utisak na publiku i pokazali pravo sportsko prijateljstvo koje prevazilazi nacionalne granice.

- Ona je šampionka - poručila je Lepčenko.

I pored povrede skočnog zgloba tokom kvalifikacija, srpska atletičarka Angelina pokazala je izuzetnu odlučnost i hrabrost u svojoj borbi za plasman u finale Olimpijskih igara. Iako su je obilne probleme pratile tokom nastupa, Angelina je uspela da se izbori za mesto u velikom finalu, demonstrirajući istinsku sportsku izdržljivost i mentalnu snagu.

Gest Julije Lepčenko, koji je bio odraz iskrenog sportskog duha i solidarnosti, postao je simbol podrške i inspiracije u sportskom svetu. Njena poruka mladoj Angelini odjeknula je kao snažna i o tome da pravo takmičenje ide iznad rezultata i da se pravo prijateljstvo i podrška ne poznaju granice.

Ovako nešto što je uradila Angelina se ne viđa često. Sa 19 godina videti ovaku odlučnost i hrabrost, zrelost, to je za svaku pohvalu. Sada za Topićevu sledi veliki izazov, a to je finalo. Nadamo se da će povreda biti prošlost i da će se za samu završnicu najprestižnijeg takmičenja sve srediti i biti na svom mestu. Sa srećom Angelina, već si Srbiju učinila ponosnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading