POLICIJA OPKOLILA KUĆU PORODICE KULIĆ! Obelodanjeni JEZIVI snimci napada na Miljanu, Marija zapomaže na sav glas!

Autor:

Zadruga

01.08.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić alarmirala nadležne organe.

POLICIJA OPKOLILA KUĆU PORODICE KULIĆ! Obelodanjeni JEZIVI snimci napada na Miljanu, Marija zapomaže na sav glas!

Foto: ST/Nebojša Mandić, M.M./ATAImages

Marija Kulić na Instagram profilu iz porodičnog doma u Nišu objavila je status kojim se prisetila da je prošle godine na Ognjenu Mariju bila velika borba za život njene ćerke Miljane Kulić. Međutim, danas je pokazala snimke sa sigurnosnih kamera, pa objasnila da noćima pokušavaju da "napadnu" Miljanu, zbog čega je Marija slučaj prijavila policiji, koja se kasnije pobrinula za njihovu bezbednost:

- S obzirom na to da već dve noći auto mili i zaustavlja se ispred naše kapije, znajući da smo na letovanju, a naše kamere sve beleže i čuvaju, ovim putem zahvaljujem Policijskoj upravi Crveni krst u Nišu, koji su budno pratili cele noći ispred kapije i poslali lice u civilu, koje prati situaciju van automobila. Hvala službenicima koji čuvaju moju ćerku kad mi nismo kod kuće. Svi snimci su prijavljeni - napisala je Marija Kulić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić

Policija je, kao što je Marija i objasnila, odmah reagovala i zaštitila Miljanu, a osumnjičeni će biti saslušani s obzirom na to da su svi snimci predati nadležnim organima. Kao što se može videti na snimcima, policija je dežurala ispred kuće porodice Kulić da bi maksimalno zaštitila Miljanu od mogućeg napada. Marija i dalje ne spava mirno i nada se da će sve sada biti pod kontrolom. Ovo im je definitivno uništilo letovanje, ali je Marija poručila da se ne plaši nikoga i da je spremna na sve da bi ćerku zaštitila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Joj

01.08.2024 16:05

A zar nije sa sinom Zeljkom.

Krki

01.08.2024 17:31

MA ona je zlAtna ribica što bi je neko napao sledi lično obezbeđenje