DONEO VAŽNU ŽIVOTNU ODLUKU: Srpski reprezentativac napravio radikalne promene!

Autor:

Sport

02.08.2024

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preuzeo stvari u svoje ruke.

DONEO VAŽNU ŽIVOTNU ODLUKU: Srpski reprezentativac napravio radikalne promene!

Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Lazar Samardžić izazvao je pažnju javnosti odlukom da samostalno pregovara oko potencijalnog transfera iz Udinezea, navode italijanski mediji. Nakon neuspešnog pokušaja transfera u Inter, Samardžić je odlučio da preuzme kontrolu nad pregovorima i odjavi svoje dosadašnje predstavnike, uključujući i svog oca, Mladena Samardžića.

Foto: www.profimedia.rs

Lazar Samardžić

Očekuje se da će mladi fudbaler ponovo posetiti Milano kako bi pregovarao o potpisivanju ugovora sa Milanom, a ne Interom koji je prethodno pokazao interesovanje za njega. Prelazak u redove Milana neće biti jednostavan, s obzirom na to da Milan nudi 15 miliona evra i moguće dodatne bonuse, dok Udineze traži barem 25 miliona za ofanzivnog vezistu koji je prošle sezone postigao šest golova i zabeležio dve asistencije.

Ova pregovaračka situacija predstavlja izazov kako za Samardžića, tako i za klubove koji učestvuju u transferu. Samardžić izazvao je pažnju javnosti svojom odlukom da samostalno pregovara o svom budućem transferu, iako se u fudbalskom svetu obično angažuju agenti i menadžeri za vođenje ovakvih poslova. Samo vreme će pokazati da li će ova odluka mladog fudbalera biti korisna u ostvarivanju njegovih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading