ALKARAZ JE FAVORIT U FINALU! Novak iskren nakon pobede u polufinalu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je istakao da se raduje finalu sa Alkarazom.

ALKARAZ JE FAVORIT U FINALU! Novak iskren nakon pobede u polufinalu

Foto: Profimedia

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, otkrio je detalje o svojoj povredi kolena nakon pobede nad Lorencom Musetijem i najavio svoj veliki izazov - finale Olimpijskih igara.

Novak je istakao da je osetio bol u kolenu tokom meča sa Stefanosom Cicipasom, ali je posle terapije i testova uspeo da se oporavi. Sa fizioterapeutom Miljanom radio je do duboko u noć kako bi se pripremio za naredni izazov.

- Posle razgovora sa vama sam radio testove, radio sam terapiju do duboko u noć, bio je dobar osećaj, bilo je mnogo terapija, sa fizioterapeutom Miljanom. Nije ozbiljnija povreda. Nije bilo nikakvih smetnji, kretnji, drago mi je što sam prebrodio veliku prepreku u mojoj OI karijeri. Tri od četiri puta sam gubio, sada mi je srce puno, ovo je velika stvar, ali želim zlato u nedelju.

Republika

Foto: Profimedia

 

 

Đoković je istakao da se raduje finalu sa Alkarazom, ističući da je on blagi favorit zbog nedavnih rezultata. Ipak, Novak je naglasio da je spreman za izazov i da se oseća drugačije nego pre nekoliko nedelja.

- I Alkaraz i ja smo u finalu bez izgubljenog seta, on je blagi favorit u nedelju zbog rezutlata skorašnjih, to je njegova omiljena podloga. Igra na svim podlogama odlično, kompletan je igrač. Krasilo je to i moju karijeru, sposobnost da se prilagodim. Igrali smo prošle godine ovde, pobedio sam, ali dosta se toga promenilo. Dominirao je u finalu Vimbldona, ali mislim da sam drugačiji igrač nego pre tri nedelja. Bolje se krećem, mislim da nema jasnog favorita, ali da je on bolje.

Na pitanje o reprizama mečeva, Novak je istakao da svaki meč nosi sa sobom novu priču te da ulazi u finale sa velikom željom i posvećenošću.

- Pa ne vredi da se bavim reprizama, svaki meč novi je priča za sebe. Ulazim u meč sa najvećom željom, posvešćenošću, biće najveći izazov. Ne treba trošiti reči, 21 godinu ima i šta je sve uradio, znam šta mi je činiti, dobro se osećam i ako izađem vrhunskom igrom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading