KAKAV HAOS IZNAD NOVAKOVOG BOKSA! Policija je morala da interveniše

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbacili čoveka u dresu Srbije.

KAKAV HAOS IZNAD NOVAKOVOG BOKSA! Policija je morala da interveniše

Foto: www.profimedia.rs

Polufinalni meč Olimpijskih igara između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija obećavao je uzbudljiv teniski spektakl, ali krajem prvog seta desila se neprijatna scena koja je privukla pažnju gledalaca i reakciju policije. Naime, iznad Novakovog boksa došlo je do incidenta kada je jedan navijač u srpskom dresu prišao boksu i započeo raspravu sa Amanovićem, što je izazvalo nemir među prisutnima.

 

 


Policija je brzo reagovala i uklonila problematičnog navijača, čime je sprečila dalje eskaliranje situacije. Nakon ovog neugodnog incidenta, meč je nastavljen, a Novak je uspeo da osvoji prvi set protiv Musetija. Iako je incident na tribinama uneo nemir, fokus se vratio na teniski teren gde su igrači nastavili da pružaju svoj maksimum pred brojnom publikom.

Incidenti poput ovog naglašavaju važnost bezbednosti na sportskim događajima i potrebu za efikasnom reakcijom nadležnih službi kako bi se očuvala atmosfera fer igre i podrške sportistima. Uprkos ovakvim neprijatnostima, sportski događaji kao što su Olimpijske igre nastavljaju da privlače pažnju i podršku ljubitelja sporta širom sveta.

Unatoč incidentu na tribinama, Novak Đoković je uspeo da se koncentriše na svoju igru i ostvari pobedu u prvom setu. Sa snažnom podrškom navijača i profesionalnim pristupom, teniseri su nastavili da pružaju vrhunski tenis, čime su održali visok nivo sportskog nadmetanja koji je publika sa nestrpljenjem iščekivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading