POVUKAO SE JOŠ JEDAN TENISER! Odustao je prvo od Vimbldona, pa sad i od Olimpijskih igara

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda pobedila.

POVUKAO SE JOŠ JEDAN TENISER! Odustao je prvo od Vimbldona, pa sad i od Olimpijskih igara

Foto: Tanjug/AP

Sve veći broj povreda među teniserima na turniru uzrokuje odluke o povlačenju sa takmičenja. Nakon što je Hubert Hurkač doneo tu odluku pre početka turnira, Australijanac Aleks de Minor takođe je morao da se povuče zbog povrede kuka koju je zadobio na Vimbldonu. Ova povreda je rezultirala njegovim predajom meča u četvrtfinalu protiv Novaka Đokovića. Iako se nije uspeo oporaviti dovoljno za singl takmičenje, De Minor će ipak igrati u dubl konkurenciji sa prijateljem iz detinjstva Aleksejem Popirinom. Njegovo povlačenje olakšava put Karlosu Alkarazu, koji se nalazi u istoj polovini žreba kao De Minor.

 

 

Karlos Alkaraz, mladi španski teniser, sada ima priliku da iskoristi situaciju sa De Minorovim povlačenjem. Nalazi se u istoj polovini žreba kao De Minor, pa će ova promena učiniti da put ka daljim fazama turnira bude lakši za mladog talenta.

Uprkos povredama koje utiču na tok turnira, teniseri se i dalje trude da pruže svoj maksimum na terenu, dok javnost sa velikim interesovanjem prati svaki korak svojih omiljenih igrača.

Podsetimo, Novak Đoković je započeo svoje učešće na ovogodišnjim Olimpijskim igrama koje se održavaju u francuskoj prestonici. U prvom kolu teniskog turnira na OI 2024 najbolji teniser u istoriji belog sporta za manje od sat vremena koliko je proveo na terenu, savladao je Australijanca Metjua Ebdena rezultatom 2:0 (6:0, 6:1) čime je stavio do znanja svim potencijalnim rivalima da je u Pariz došao po ono što mu jedino nedostaje u dosadašnjoj karijri, zlatnoj olimpisjkoj medalji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading