AUU, KAKAV ODGOVOR NOLETA! Pitali ga da li bi bio zadovoljan srebrom, pa usledio ŠOK

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislio sam o svim polufinalima koje sam gubio.

AUU, KAKAV ODGOVOR NOLETA! Pitali ga da li bi bio zadovoljan srebrom, pa usledio ŠOK

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković uspešno se plasirao u finale Olimpijskih igara, nakon što je rezultatom 2:0 pobedio Lorenca Musetija. Nakon meča, Đoković je odgovarao na pitanja novinara, ističući kako je osećaj plasirati se u finale i da je svestan da mora da prikaže najbolju verziju sebe u nedeljnom finalu. Ulogu favorita u tom meču je prepustio Karlosu Alkarazu, ističući da ne smatra da je u pitanju repriza finala Vimbldona.

- Veliko olakšanje jer nikad nisam igrao finale OI. Osećaj je sjajan, ispao sam triput u polufinalu, imam samo bronzu iz Pekinga. Osigurao sam sjajniju medalju za svoju zemlju, šta god da bude veliki je ponos za Srbiju. Slavim ovo i napadam zlato, bez sumnje. Ali je već ovako velika stvar.

Republika

Foto: X/Screenshot

 

 

Na pitanje da li bi bio zadovoljan srebrom, Novak je dao brutalan odgovor, ističući svoje ambicije i želju za zlatnom medaljom.

- Mislio sam o svim polufinalima koje sam gubio, bio sam napet i nervozan, puno emocija, igrao sam protiv igrača koji je u sjajnoj formi i na omiljenoj podlozi. Znao sam da sam morao da budem najbolja verzija sebe. I bio sam dobar.

Đoković je takođe govorio o svom odnosu sa Kineskinjom Ćinven Žang, koja se plasirala u finale kod dama.

- Sjajan čovek, volim je, imamo sjajan odnos i uvek proćaskamo kad se vidimo. Velika stvar za Kinu i naš sport, čekali su ovo od Na Li i drago mi je da igra finale, ali je tamo moja druga omiljena teniserka, Dona Vekić i ne znam za koga ću navijati.

Na pitanje da li bi bio zadovoljan srebrom, Novak je dao brutalan odgovor, ističući svoje ambicije i želju za zlatnom medaljom.

- Sledeće pitanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading