OBORILA JE S NOGU - BUKVALNO! Milica nije mogla da izadje na kraj - ništa od BRONZE, KONKURENCIJA je bila prejaka!

Autor:

Olimpijske igre 2024

02.08.2024

17:26 >> 17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suza suzu stiže.

OBORILA JE S NOGU - BUKVALNO! Milica nije mogla da izadje na kraj - ništa od BRONZE, KONKURENCIJA je bila prejaka!

Foto: Profimedia

Srpska džudistkinja Milica Žabić imala je izuzetno uspešan nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, ali nažalost, nije uspela da osvoji bronzu u svojoj kategoriji. U meču za bronzu, Žabić je došla do samog kraja, ali je na kraju poražena od Francuskinje Roman Diko.

Milica je pokazala izuzetno umeće i hrabrost tokom celog takmičenja, pružajući izvanredne borbe protiv svojih protivnica. Nakon što je pobedila u nekoliko mečeva, došla je do finalnog meča za bronzu, gde se suočila sa veoma jakom protivnicom iz Francuske.

Meč za bronzu između Milice Žabić i Roman Diko bio je veoma neizvestan, sa obe takmičarke pokazujući izuzetno umeće i taktiku. Ipak, nažalost, Francuskinja je uspela da zabeleži pobedu u ovoj borbi, ostavljajući Milicu bez medalje.

I pored poraza u borbi za medalju, Žabićeva je pokazala izuzetno talentovanu i borbenu džudistkinju, sa velikim potencijalom za buduće uspehe. Njen nastup na Olimpijskim igrama u Parizu bio je inspiracija za mnoge mlade džudiste širom Srbije, te se sa pravom može očekivati da će nastaviti da ostvaruje izvanredne rezultate u budućnosti.

Iako nije uspela da osvoji medalju, Milica Žabić je zaslužila veliku podršku i ponos cele Srbije za svoj izuzetan nastup na Olimpijskim igrama. Njen trud, upornost i posvećenost sportu predstavljaju primer svim mladim sportistima u Srbiji, te se sa nestrpljenjem iščekuju njeni budući sportski podvizi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading