ISTINA O SMRTI BOŽEN KRIJE SE U NJENOM TESTAMENTU: Nakon MISTERIOZNE SMRTI otkriveni svi detalji o njenom PEVAČU, ovu TAJNU je odnela u GROB!

Autor:

Zabava

02.08.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata preduzetnica Božen Žumbor iznenada je preminula 2012, a nakon njene smrti je otkrivena istina o testamentu.

ISTINA O SMRTI BOŽEN KRIJE SE U NJENOM TESTAMENTU: Nakon MISTERIOZNE SMRTI otkriveni svi detalji o njenom PEVAČU, ovu TAJNU je odnela u GROB!

Foto: shutterstock, youtube.com/printscreen

Božen Žumbor bila je preduzetnica koja je svojim delovanjem privukla pažnju javnosti i medija. Rođena kao dete iz mešovitog braka, provela je deo svog života školujući se i živeći u inostranstvu da bi kasnije odlučila da Beograd bude njen dom, uprkos protivljenju roditelja.


Osnivanjem kompanije za negu lica i tela, kao i programom za mršavljenje, Božen je postigla značajan uspeh u poslovnom svetu. Pored toga, bila je poznata po humanitarnoj aktivnosti, uključujući pomoć ugroženima i obnovu pravoslavnih crkava i manastira. Interesantno je da je, prema priči njenog prijatelja, Božen prihvatila pravoslavlje krštenjem u Manastiru Ostrog.

Foto: youtube.com/printscreen

Božen Žumbor

 


Iako je tokom svog života trošila milione, malo ljudi je bilo upućeno u to kako je Božen Žumbor raspoređivala svoje bogatstvo. Nakon njene smrti otkriveno je da je dugo bolovala i lečila se, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, gde je, nažalost, i preminula.

Nakon Boženine smrti javnost je bila zaintrigirana njenom sahranom u Hrvatskoj, po katoličkim običajima, i to po želji njene majke. Na sahrani su se pojavile samo pevačica Neda Ukraden i voditeljka Dragana Katić, koje su, prema saznanjima, bile upućene u Boženino zdravstveno stanje i emotivne veze.

Foto: youtube.com/ BozenCosmetics

Božen Žumbor preminula

 


Zbog navodne zaljubljenosti u poznatog pevača, Božen se nikada nije udavala niti dobila decu, što je dovelo do spekulacija o raspodeli njenog bogatstva. Dok jedni tvrde da je Božen to testamentom zaveštala, drugi sumnjaju da je njen lični život i poslovne tajne zadržala za sebe čak i nakon smrti.

Božen Žumbor je svojim životom i delovanjem ostavila trag u javnosti, a njena tajanstvenost će i dalje intrigirati mnoge.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading