SUPRUGA SLOBE RADANOVIĆA NAPRAVILA HAOS U RESORANU! Zbog podvale koja joj je smeštena umešala i SVOG OCA!

Autor:

Zabava

02.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena pokazala zube!

SUPRUGA SLOBE RADANOVIĆA NAPRAVILA HAOS U RESORANU! Zbog podvale koja joj je smeštena umešala i SVOG OCA!

Foto: Ata images

Jelena Radanović i Sloba Radanović

Poznati pevač Sloba Radanović trenutno uživa u harmoniji porodičnog života sa suprugom Jelenom i decom, uspešno balansirajući između svojih brojnih poslovnih obaveza i vremena provedenog sa porodicom.

Foto: Instagram.com printscreen

Sloba i Jeja

U poslednje vreme, Jelena Radanović je postala predmet javne pažnje zbog svoje objave na Instagramu. Naime, Jelena je nedavno objavila fotografiju i uz nju napisala:

- U životu se samo treba udati za pevača, družiti sa kockarom i gledati svoja posla - a ova izjava je izazvala značajnu pažnju i izazvala brojne komentare na društvenim mrežama, jer je u njoj sarkastično osvrnula na svoj život i društvene kontakte.

Pored ove objave, Jelena je nedavno iskazala nezadovoljstvo zbog usluge u restoranu. Na svom Instagram profilu je napisala:

Foto: instagram/jeja.radanovic

Jelenin stori

- Moj tata dolazi sedmog, pa će da ide redom po restoranima da vas obučava pošto mi 15 dana servirate u svim restoranima paradajz čorbu kao riblju - požalila se Jeja svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži.

Ova poruka je očigledno imala za cilj da ukaže na dosadnost i monotoniju u ponudi restorana koje je Jelena posetila, čime je privukla dodatnu pažnju na društvenim mrežama i otvorila diskusiju o kvalitetu usluge u restoranima. Jelena je, očigledno, odlučila da se našali i izrazi svoje nezadovoljstvo na duhovit način, što je dodatno doprinelo njenoj vidljivosti u medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading