LJUDI, DOZVOLITE MI DA SLAVIM, HVALA: Novak nakon pobede nad Musetijem

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je sad sabrati sve emocije.

LJUDI, DOZVOLITE MI DA SLAVIM, HVALA: Novak nakon pobede nad Musetijem

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković se sa 2:0 u setovima protiv Lorenca Musetija, plasirao u finale Olimpijskih igara u Parizu gde će se u nedelju susresti sa Karlosom Alkarazom. Ovo mu daje šansu da se revanšira nakon poraza na Vimbldonu. Svi iščekujemo taj finalni meč u nedelju i navijamo za najboljeg svih vremena Novak Đokovića.

- Teško je sad sabrati sve emocije. Olimpijada, prvi put prebrodio prepreku polufinala. Izgubio saam prethodna. Neću da stajem ovde, idem na zlato. Nisam se zadovoljio ovim, i moram da proslavim kako dolikuje. Obezbedio sam medalju. Na sebe stavim najveći pritisak, sve što sam postigao, bilo je na tome, nisi igrao za zlato. Nadam se da sam obradovao navijače u Srbiji i šire, nadam se najboljem u finalu - rekao je Nole po zvršetku meča protiv Musetija.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Dotakao se i susreta sa Alkarazom u finalu.

- Želim da dam maksimum. Nisam izgubio ni set, nije ni on. Znam kakav je to izazov, ali ljudi, u finalu sam Olimpijskih igara. Ljudi, dozvilite mi da slavim, hvala - zaključio je Novak.

Đokoviću je za trijumf bilo potrebno sat i 50 minuta igre, a za zlato će se boriti sa Karlosom Alkarazom, koji je savladao Feliksa Ože Alijasima (6:1,6:1).  

Turbulentan i čudan prvi set smo gledali. I ako nije bilo brejka sve do same završnice, gotovo svaki gem je bio uzbudljiv. Museti je imao prvu brejk šansu, ali je veću priliku propustio Novak u trećem gemu. Đoković je propustio četiri brejk lopte, od kojih su tri bile vezane. 

Novak i Karlos će se u finalu sastati u nedelju, dok je dan ranije obezbeđen za duel Feliksa Ože Alijasima i Lorenca Musetija u borbi za bronzanu medalju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading