ZAGREVANJE JE KOŠTALO MEDALJE! Nažalost Angelina NEĆE moći da nastupi u finalu OI - Oglasio se ASS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je krenulo po zlu.

ZAGREVANJE JE KOŠTALO MEDALJE! Nažalost Angelina NEĆE moći da nastupi u finalu OI - Oglasio se ASS!

Foto: Starsport

Angelina Topić

Srpska atletičarka Angelina Topić suočila se sa izazovima na Olimpijskim igrama u Parizu. Na putu ka finalu skoka uvis, doživela je nezgodu tokom zagrevanja koja ju je sprečila da nastupi u finalu.

Tokom zagrevanja, Angelina je nezgodno dočekala i povredila skočni zglob. Kamere su zabeležile trenutke kada je medicinski tim pružao pomoć povređenoj atletičarki, dok je njen otac Dragutin bio uz nju.

Prvi čovek Atletskog saveza, Veselin Jevrosimović, potvrdio je stepen povrede, navodeći da je došlo do naprsnuća fibule u predelu skočnog zgloba. Ova povreda je onemogućila Angelinu da nastupi u finalu Olimpijskih igara.

- Nažalost Angelina Topić neće moći da nastupi u finalu Olimpijskih igara u Parizu. Tokom zagrevanja došlo je do ozbiljnije povrede desne noge, tačnije naprsnuća fibule u predelu skočnog zgloba. Kakva devojka, sa takvom povredom da izbori finale je za rubriku Verovali ili Ne !!!! Ona je za nas uzela medalju i pokazala svima kako se brane boje svoje zemlje. Idemo Angelina, tvoja karijera je tek počela, svi znamo da ćeš posle ovoga biti još bolja i jača - napisao je Veselin Jevrosimović.

 

 

Unatoč povredi, Angelina je pokazala izuzetnu snagu i odlučnost, pokušavajući da izbori finale čak i sa ozbiljnom povredom. Njen napor i hrabrost zaslužuju divljenje i poštovanje.

Iako je izostala sa finalnog takmičenja, Angelina je dobila veliku podršku i ohrabrenje, uz poruke ohrabrenja za njenu dalju karijeru. Njena izdržljivost i posvećenost sportu inspirišu mnoge.

To što je Angelina trenutno suočena sa povredom ne predstavlja toliki problem, jer ona ima svakako svetlu budućnost u atletici. Njen talenat, upornost i hrabrost garantuju da će se vratiti jača i spremna za nove izazove. Ovaj incident samo je jedna prepreka na putu ka njenom uspehu.

Angelina Topić je pokazala izuzetnu snagu i hrabrost u susretu sa izazovima na Olimpijskim igrama, a njen primer će inspirisati mnoge u sportskom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading