KARLITOSE KO VISOKO LETI NISKO PADA! Španac ubeđen da pobeđuje u finalu - "Prirediću im SPEKTAKL i doneću im ZLATO!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samopouzdanje na vrhuncu.

KARLITOSE KO VISOKO LETI NISKO PADA! Španac ubeđen da pobeđuje u finalu - "Prirediću im SPEKTAKL i doneću im ZLATO!"

Foto: Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz je prvi finalista olimpijskog turnira u singlu, nakon impresivne pobede nad kanadskim predstavnikom Feliksom Ože-Alijasimom rezultatom 2:0 (6:1, 6:1).

Alkaraz će se u finalu susresti sa pobednikom drugog polufinala, što znači da će njegov protivnik biti ili Novak Đoković ili Lorenco Museti, koji će odmeriti snage u petak od 19 časova.

Iako postoji mogućnost da se u finalu suoči sa Novakom Đokovićem, Karlos Alkaraz je izrazio uverenje da će osvojiti zlato. On je poručio Špancima koji ga prate putem televizije da će im prirediti spektakl u finalu i da će im doneti ono što žele, a to je zlato.

- Špancima koji me prate putem televizije, kažite da ću im prirediti spektakl u finalu i da ću im dati ono što žele, zlato - poručio je Karlos Alkaraz.

 

 

Mladi španski teniser pokazuje neustrašivost i samopouzdanje, što su osobine koje su ga dovele do finala olimpijskog turnira. Njegova izjava o planovima da osvoji zlato uprkos potencijalnom susretu sa jednim od najboljih tenisera svih vremena, pokazuje njegovu čvrstu veru u sopstvene mogućnosti.

Finale za muškarce u singlu biće odigrano u nedelju, a ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog velikog sportskog događaja. Karlos Alkaraz će imati priliku da pokaže svoje veštine i borbeni duh dok se bori za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Sve oči će biti uprte u finalni meč, gde će španski teniser imati priliku da ostvari svoj san i osvoji prestižnu olimpijsku medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading