BRAVO MOMCI! Basketaši završili Poljake na brzinu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako se to radi.

BRAVO MOMCI! Basketaši završili Poljake na brzinu

Foto: KSS

Basketaši Srbije

Basketaši Srbije su na šestom meču na Olimpijskim igrama u Parizu lako porazili reprezentativce Poljske rezultatom 21:12. Ovim trijumfom, Srbija se vratila na drugo mesto u grupi, koje vodi direktno u polufinale.

Posle poraza od Letonije pre samo dva časa (14:21), sada su naši momci pokazali koliko žele da dođu do Olimpijske medalje.

Nije bilo lako našem timu da se nakon Letonije podigne i odreaguje, ali, Poljska je bila idealan rival da "plati" za sve što nije išlo sa aktuelnim olimpijskim šampionima. 

Poljaci su ranije tokom dana izgubili od Holandije (17:21).

 

 

Trenutni skor Srbije je 4-3, čime se pozitionira na drugo mesto u tabeli, odmah ispod Letonije. Dok je skor Poljaka sada 2-4 i oni moraju da se bore za prolazak u sledeće kolo takmičenja.

Nakon pobede nad Poljacima, Srbija se izjednačila sa drugoplasiranom Holandijom i time je sebi obezbedila drugo mesto. Međutim, sve zavisi od meša koji će Holanđani za dva tana imati protiv reprezentacije Amerike.

Ovo je basketaška reprezentacija koju želimo da vidimo. Momci su napokon pokazali kako oni zapravo igraju, čime su sebi najverovatnije obezbedili direktan prolaz u polufinalnu utakmicu.

Naša reprezentacija u sastavu Marko Branković, Strahinja Stojačić, Dejan Majstorović i Mihailo Vasić večeras i nije zablistala večeras protiv Letonije, ali zato jeste protiv reprezentacije Poljske gde su ozbiljno popravili utisak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading