SAT OTKUCAVA DO MEDALJE! Milice, SRBIJA je uz tebe - smeši nam se ODLIČJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetna prilika.

SAT OTKUCAVA DO MEDALJE! Milice, SRBIJA je uz tebe - smeši nam se ODLIČJE!

Foto: printscreen/Instagram

Na Olimpijskim igrama u Parizu srpska džudistkinja Milica Žabić sada se nalazi na korak do osvajanja bronzane medalje. U meču repasaža Akira Sone iz Japana predala je meč, što je otvorilo put Milici ka borbi za bronzu.

Sone, koja je bila ozbiljno povređena, nije mogla da se bori u meču repasaža, pa je Milici njeno odustajanje prokrčilo put. Ipak, da bi osvojila bronzu, moraće da pobedi još jedan meč, koji je na programu oko 17 časova, uz napomenu da tačno vreme zavisi od trajanja ostalih mečeva.

Nakon impresivnog nastupa i uspešnog prolaska kroz repasaž Milica se sada suočava sa poslednjom preprekom do osvajanja medalje. Njena naredna protivnica biće bolja iz duela između Larise Ćerić iz Bosne i Hercegovine i Hajun Kim iz Južne Koreje.

Ovaj meč predstavljaće izuzetnu priliku za Milicu da se dokaže i osvoji značajno priznanje za svoju zemlju. S obzirom na svoje veštine i predanost, srpska džudistkinja definitivno ima realne šanse da ostvari uspeh i obezbedi sebi mesto na pobedničkom postolju.

Očekuje se da će naredni meč biti izuzetno uzbudljiv, a publika širom sveta sa nestrpljenjem iščekuje ishod. Svi ljubitelji džuda sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Milica Žabić suočiti s protivnicom i da li će uspeti da osvoji medalju.

Da se prisetimo da se naši džudisti nisu proslavili na ovom prestižnom takmičenju, bez medalje su ostali Nemanja Majdov, Aleksandar Kukolj i Milica Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading