ANGELINA TOPIĆ NAKON PLASMANA U FINALE ZAVRŠILA U KOLICIMA: Srpska atletičarka poslala MOĆNU poruku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topićeva i pored povrede nije odustala!

ANGELINA TOPIĆ NAKON PLASMANA U FINALE ZAVRŠILA U KOLICIMA: Srpska atletičarka poslala MOĆNU poruku!

Foto: Profimedia

Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Olimpijskih igara u Parizu i, i pored toga što nije uspela da preskoči iz trećeg puta visinu do 195 i uprkos povredi, uspela je da se konsoliduje i ostvari neverovatan uspeh. Svaka čast za ovako mladu devojku koja je prebrodila sve strahove i savlada tremu, koja je bila prisutna.

Nakon što je saznala da je uspela da se plasira u finale, Angelina je bila preplavljena emocijama, a njen otac Dragutin Topić je iskazao sreću kroz glasne uzvike radosti. U izjavi nakon ulaska u finale Angelina je istakla da je uradila nešto neverovatno, ali je takođe otkrila da nije sigurna da li će moći da nastupi u nedelju zbog povrede. Ipak, odlučnošću i snagom volje Angelina je poslala moćnu poruku na Instagramu iz kolica, izražavajući zahvalnost svima i najavljujući da će učiniti sve što je u njenoj moći da se bori u finalu.

- Finalista Olimpijskih igara. Hvala vam svima od srca... Uradićemo sve što je u našim rukama da se vidimo i u nedelju - poručila je Angelina.

 

Uz podršku oca i tima predvođenog selektorom Edinom Zukovićem, Angelina je pokazala ne samo izuzetnu sportsku veštinu već i neverovatnu snagu uma i volje. Njena upornost i odlučnost su inspiracija, kako mladima tako i iskusnim sportistima.

Ovako nešto što je uradila Angelina se ne viđa često. Sa 19 godina videti ovaku odlučnost i hrabrost, zrelost, to je za svaku pohvalu. Sada za Topićevu sledi veliki izazov, a to je finale. Nadamo se da će povreda biti prošlost i da će se za samu završnicu najprestižnijeg takmičenja sve srediti i biti na svom mestu. Sa srećom, Angelina, već si Srbiju učinila ponosnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading