"NIJE BILO SUĐENO - TO BI BILO TO!" Angelina se OPROSTILA preko društvenih mreža!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove reči bole.

"NIJE BILO SUĐENO - TO BI BILO TO!" Angelina se OPROSTILA preko društvenih mreža!

Foto: Profimedia

Angelina Topić, srpska atletičarka, nažalost neće moći da nastupi u finalu skoka uvis na Olimpijskim igrama u Parizu. Iako je hrabro izborila svoje mesto u finalu, povreda je sprečila ovu talentovanu sportistkinju da se bori za odličje. U kvalifikacijama je zauzela 12. mesto sa preskočenih 1,92, ali nažalost, zbog povrede za nju je ovo kraj prestižnog takmičenja.

Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije, potvrdio je ovu tužnu vest na svom "X" profilu. Izrazio je žaljenje zbog situacije i istakao da je ovo velika šteta za Srbiju.

Topićeva je bila u sjajnoj formi, pa je postojala nada u osvajanje medalje, ali nažalost, povreda je prepreka na njenom putu ka uspehu, a onda je Angelina osetila potrebu i oglasila se putem društvene mreže Insagram.

- Nažalost, to bi bilo to od mog nastupa na ovim Olimpijskim igrama. Snimak je pokazao da je ipak došlo do ozbiljnije povrede, preloma u desnom zglobu, i neće biti moguće da se pojavim u velikom finalu u nedelju. Zaista sam verovala da ću moći da uprkos svemu izadjem opet na boriliste, dala sam sve da se izborim za njega, ali eto, izgleda da na kraju nije bilo sudjeno, ovog puta. Vidimo se uskoro, neću daleko - dodala je Topićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by angelina<3 (@angelinatopic)

 

Iako je ova nezgoda sprečila Angelinu Topić da se takmiči u finalu skoka uvis, nadamo se njenom brzom oporavku i povratku na sportsku scenu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading