ATRAKTIVNE BRAZILKE DOŠLE DA GLEDAJU NOVAKA U FINALU OI! Žele OVOG protivnika preko mreže (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepe brinete se nadaju dobrom tenisu

ATRAKTIVNE BRAZILKE DOŠLE DA GLEDAJU NOVAKA U FINALU OI! Žele OVOG protivnika preko mreže (VIDEO)

Foto: Republika

Australijanac Metju Ebden, Španac Rafael Nadal i Nemac Dominik Kepfer su arhivirani i najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković sada kreće u odlučujuće olimpijske borbe.

Za protivnika u četvrtfinalu, takmičarskoj rundi koja se na svakom turniru smatra najvažnijom, ima Grka Stefanosa Cicipasa. Taj susret će početi veoma brzo, a Republika sa lica mesta na čuvenom "Šatrijeu" prati sve što se dešava na terenu i oko njega. Prvobitno smo "ispratili" Cicipasa na duel, a sada smo pored terena naišli na dve prelepe devojke koje će uživati u, nadamo se, Novakovoj pobedi kojom će zakazati duel u polufinalu sa Musetijem.

Naime, dve Brazilke su se, posle gledanja Alkaraza protiv Pola, uputile da isprate i Đokovićev duel.

- Mi smo iz Brazila, moje ime je Ana, kao i njeno. Došle smo da gledamo tenis i upravo smo odgledale Karlitosov meč. Imamo karte i za Novakov meč i očekujemo jedan odličan meč i nadamo se da ćemo ih gledati zajedno na terenu, rekle su atraktivne devojke, a na naše retoričko pitanje: "U finalu?", odgovorile su:

- U finalu.

Podsetimo, Đoković i Cicipas su svoj poslednji meč odigrali na prošlogodišnjem Australijan openu, kad je Novak u u velikom finalu slavio sa 3:0 (6:4, 7:6, 7:6).

Interesantno je napomenuti da je u prva tri međusobna meča Stefanos slavio čak dva puta, a zatim je usledila serija Srbina od deset mečeva.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading