NADALU SE "TRESU GAĆE" OD NOVAKA! Strašni Đoković mu demoliranjem Australijanca UTERAO STRAH U KOSTI, plaši se da mu izađe na crtu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zna da li će igrati.

NADALU SE "TRESU GAĆE" OD NOVAKA! Strašni Đoković mu demoliranjem Australijanca UTERAO STRAH U KOSTI, plaši se da mu izađe na crtu

Foto: Profimedia

Španski dubl Karlos Alkaraz i Rafael Nadal započeo je svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu pobedom nad argentinskim parom Maksima Gonzalesa i Andreasa Moltenija rezultatom 7:6 (7-4), 6:4.

Argentinski par pružio je snažan otpor favorizovanom španskom timu tokom prvog seta, čak su uspeli da uđu u taj-brejk, ali su Nadal i Alkaraz uspeli da se izbore sa izazovom i osvoje odlučujući poen. Iako su se argentinski teniseri poveli sa 3:0 u drugom setu, španski dubl nije dozvolio da ih to obeshrabri. Uspešno su preokrenuli rezultat u svoju korist, a potom i slomili otpor žilavog argentinskog dua.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Nakon završetka dubl meča, Nadal je dao izjavu za svoje singl takmičenje.

- Predstavljati Španiju na Olimpijskim igrama u ovoj kombinaciji je fantastično. Sa ovom pobedom smo dobili šansu da sanjamo još malo. Igrali smo dobro kao tim, to što je Karlos bio uz mene mi je davalo mir i samopouzdanje. Treba da uživamo u ovom danu i da nastavimo dalje - rekao je Nadal.

Nadal se plaši da ga Novak Đoković ne ponizi na terenu na kom on dominira i na kom je 14 puta osvajao titulu.

Da li će igrati singl?

- Ne znam, razgovaraću sa  timom. Donećemo odluku koja je najbolja za nas kao ekipu, kako bismo imali najveće šanse da donesemo medalje Španiji. Da povećamo šanse da se to dogodi. Nekada je manje više. Sutra ćemo doneti odluku a li ću igrati ili ne, moram da razgovaram sa svima - odgovorio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading