DOK JE NOVAK POVREĐEN - JELENA TRANSPARENTNO FLERTUJE?! Svi vrlo dobro znamo šta znači NAMIG!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokovići uvek u centru dešavanja.

DOK JE NOVAK POVREĐEN - JELENA TRANSPARENTNO FLERTUJE?! Svi vrlo dobro znamo šta znači NAMIG!

Foto: Adam Stoltman / Alamy / Alamy / Profimedia

Legendarni britanski as Endi Marej je posle Olimpijskih igara otišao u penziju sa 37 godina posle dugogodišnjeg mučenja sa povredama i tako okončao svoju profesionalnu karijeru.

Marej je jedan period svoje karijere obeležio time što je igrao sa veštačkim kukovima, ali bez obzira na to, prošle su godine, a on nije odustajao sve do sada kada je dvostruki olimpijski šampion rekao da je kraj.

Onda je ondlučio da se našali na svoj račun, pa se nakon povlačenja oglasio na mreži Iks.

- Ionako nikad nisam voleo tenis - napisao je Marej i nasmejao fanove širom sveta.

Njegova duhovita objava brzo je privukla pažnju stotina hiljada navijača, među kojima je bila i Jelena Đoković. Jelena, supruga Novaka Đokovića, primetila je Marejevu objavu i odlučila da uzvrati istom merom.

- Ma da, reklo bi se da je tako - odgovorila mu je Jelena Đoković, uz "namig", što je bio jasan znak da je i sama sarkastična, pošto dobro znamo koliko je Marej znao da muči njenog supruga.

Dok Marejeva objava izaziva osmehe, teniska javnost je fokusirana na pitanje da li će Novak Đoković moći da igra večerašnji meč protiv Lorenca Musetija za plasman u finale Olimpijskih igara.

Đoković je povredio koleno u četvrtfinalnom meču protiv Stefanosa Cicipasa, što je izazvalo zabrinutost u njegovom timu i među navijačima.

U finalu Olimpijskih igara već čeka mladi Španac Karlos Alkaraz, koji je danas dominirao protiv Feliksa Ožea-Alijasima i postao najmlađi finalista teniskog turnira posle 120 godina na Igrama.

Alkarazov impresivan nastup dodatno povećava napetost pred potencijalni susret sa Đokovićem, koji će, ukoliko se oporavi, imati priliku da se bori za još jedno olimpijsko zlato.

Navijači s nestrpljenjem iščekuju večerašnje vesti o Novakovom stanju i nadaju se da će najbolji svih vremena uspeti da se oporavi i pruži svoj maksimum u završnici Olimpijskih igara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading