BRAVO NOLE! Slomio Musetia i osvojio prvi set

Autor:

Olimpijske igre 2024

02.08.2024

20:09 >> 20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo napred do finala.

BRAVO NOLE! Slomio Musetia i osvojio prvi set

Foto: Profimedia

NOVAK ĐOKOVIĆ - LORENCO MUSETI 1:0 (6:4)

 

TOK MEČA

6:4 - BREJKOM DO OSVOJENOG SETA! Novak je napokon slomio Misetija i došao do osvojenog prvog seta.

5:4 - Museti imao polušansu da brejkuje Noleta, ali je Novak pokazao koliko je spreman da rizikuje, odservirao as na drugi servis i kasnije osvojio gem. 

4:4 - Još uvek svako drži svoj servis. Museti je posle 15:30 pronašao prave udarce i ponovo poravnao. 

4:3 - Odličan Novak. Imponuje način na koji Srbin osvaja svoje gemove.

3:3 - Mnogo lakši servis gem za Musetija od prethodnog. Imao je Novak priliku na 30:15 da zakomplikuje gem, ali je izgubio dug poen. 

3:2 - Nole osvojio gem sa nulom.

2:2 - Nole propustio laganu brejk čak četiri brejk lopte, tri vezane. Nekoliko nesrećno izgubljenih poena i grešaka koštali su ga ovog gema. 

2:1 - Nekoliko grešaka Novaka u ovom gemu. Tako je Muzeti došao do 30:40 i brejk prilike. Bekhend dijagonala Muzetija završila je za koji milimetar u autu, sreća za Novaka, 40:40. Potom je Muzeti pokušao drop-šotom pa lobom, nije uspeo. Dobar servis Novaka doneo mu je drugi gem. 

1:1 - Museti smojim servisom dolazi do izjednačenja.

1:0 - Igralo se na razliku, ali Novak je uspeo da bez većih problema osvoji svoj servis gem. 

0-0 - Meč je počeo Novakovim servisom.

PRE MEČA

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, nastavlja svoj put na Olimpijskim igrama u Parizu, igrajući polufinalni meč protiv Lorenca Musetija iz Italije. Nakon povrede koju je doživeo na prethodnom meču svi ljubitelji tenisa nadaju se brzom oporavku našeg tenisera.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Najbolji teniser u istoriji belog sporta u četvrtfinalnom duelu je savladao Grka Stefanosa Cicicpasa rezultatom 2:0 (6:3, 7:6), ali je Srbija ostala u šoku početkom drugog seta, kad je Novak osetio oštar bol u nedavno operisanom kolenu, ali je nakon lekarske intervencije stegao zube i počistio "redovnu mušteriju" sa terena.

 

 

Italijan je u četvrtfinalu savladao Nemca Aleksandera Zvereva rezultatom 2:0 (7:5, 7:5), a treba istaći da na putu do polufinala Museti, kao i Đoković nije niti jedan set prepustio rivalima.

Dvojica tenisera su u istoriji međusobnih duela odigrali ukupno sedam mečeva. Novak je slavio čak šest puta, a jedini put kada je Museti osetio slast trijumfa nad najboljim teniserom u istoriji ovog sporta dogodio se na mastersu u Monte Karlu 2023, kada je u osmini finala slavio rezultatom 2:1 (4:6, 7:5, 6:4).

 

 

Svi ljubitelji tenisa i sporta uopšte u Srbiji predstojeći polufinalni duel na teniskom turniru u Parizu imaće priliku da prate danas u direktnom prenosu na prvom kanalu Radio-televizije Srbije sa početkom od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading