TRI PUTA TRI JEDAKO JE PORAZU SRBIJE! Letonci OČISTILI naše BASKETAŠE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima prilike za ispravku.

TRI PUTA TRI JEDAKO JE PORAZU SRBIJE! Letonci OČISTILI naše BASKETAŠE!

Foto: FIBA 3x3

Basketaši Srbije su na petom meču na Olimpijskim igrama u Parizu doživeli poraz od ekipe Letonije rezultatom 21:14.

Letonija je trijumfom obezbedila prvo mesto na tabeli. U prvom mahu je Srbija uspela da povede rezultatom 5:4, ali nakon toga usledila je impresivna serija Letonaca koji su otišli na 12:5. Iako su se naši basketaši uspeli približiti na 16:13, nisu uspeli da izvrše potpuni preokret.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3x3SERBIA (@3x3serbia)

 

Sa izuzetnom igrom, letonska dvojka Karlis Lasmanis i Francis Lacis su svaki doprineli osam poena kako bi osigurali pobedu, dok je Zigmars Raimo dodao tri poena. Lasmanis je takođe uspeo da zabeleži četiri skoka, dok je Lacis imao tri. Na srpskoj strani, Dejan Majstorović se istakao kao najbolji strelac sa sedam poena i dva skoka, sledio ga je Strahinja Stojačić sa pet poena.

Nakon poraza od Letonije, basketašima Srbije predstoji nova utakmica protiv Poljske. Očekuje se da naši momci pruže snažan otpor i pokažu svoje veštine na terenu kako bi ostvarili pobedu.

 

 

Naša reprezentacija u sastavu Marko Branković, Strahinja Stojačić, Dejan Majstorović i Mihailo Vasić večeras i nije zablistala večeras protiv Letonije, ali pre nego što dan završi, Srbija će se susresti sa Poljskom gde će moći da popravi utisak, dok će Letonija istog protivnika imati za dva dana.

Mi želimo našim basktašima puno sreće u večerašnjem meču koji počinje u 22:05, a svi ljubitelji basekata imaće priliku da prate utakmicu uživo na kanalu RTS 2.

Trenutni rezultati Letonije i Srbije su sledeći  :

1. Letonija: 6 pobeda
2. Srbija: 3 pobede, 2 poraza

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading