KAKAV KRAJ ZA NAŠEG OLIMPIJCA! Ispustio medalju zbog neopreznosti

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završio već u kvalifikacijama na 24. poziciji.

KAKAV KRAJ ZA NAŠEG OLIMPIJCA! Ispustio medalju zbog neopreznosti

Foto: www.profimedia.rs

Srpski atletičar Armin Sinančević nije uspeo da se plasira u finale Olimpijskih igara u disciplini bacanje kugle, pošto je u kvalifikacijama bacio svega 19,31 metar. Njegov nastup na Olimpijadi završio se veoma razočaravajuće, pošto je takmičenje završio već u kvalifikacijama na 24. poziciji, računajući obe kvalifikacione grupe. U prvoj seriji je prestupio, dok je u drugoj seriji bacio svega 19,31 metar, što se ispostavilo kao jedini ispravan hitac u finalu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Armun Sinančević

 


Olimpijske igre 2024 u Parizu su donele mnogo uzbuđenja i neočekivanih preokreta. Pored sportskih takmičenja, ove igre su obeležene i specifičnim okolnostima, kao što su povrede sportista i neočekivani ishodi u kvalifikacijama.

Iako su se neki srpski sportisti suočili sa izazovima i neuspesima na Olimpijadi, važno je istaći da su oni i dalje ponos svoje zemlje. Njihov trud, posvećenost i hrabrost inspirišu mnoge ljude širom Srbije, a njihovi nastupi su deo sportske istorije zemlje.

Olimpijske igre 2024 u Parizu su donele mnogo uzbuđenja, ali i izazova za srpske sportiste. Iako je Armin Sinančević završio takmičenje veoma razočaravajuće, važno je istaći da su oni i dalje primer izuzetne posvećenosti i borbe. Nastavite da pratite našu posebnu kategoriju posvećenu Olimpijadi, gde možete saznati najnovije vesti i rezultate srpskih sportista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading