NOVAK POTPUNO POLUDEO! Ušao u obračun sa sudijom, OVO JE RAZLOG (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lorenzo Muzeti iskoristio je pad koncentracije kod Đokovića i uspeo da mu oduzme servis.

NOVAK POTPUNO POLUDEO! Ušao u obračun sa sudijom, OVO JE RAZLOG (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

U drugom polufinalu teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu, Novak Đoković se suočio sa italijanskim teniserom Lorencom Musetijem. Ovaj meč je bio od posebnog značaja za Novaka, s obzirom na to da je prethodni meč protiv Španca Karlosa Alkaraza bio praćen kontroverzom. Novak je na ovom meću odneo pobedu rezultatom 2:0 (6:4, 6:2).

Tokom trećeg gema drugog seta meča protiv Musetija, Novak Đoković je dobio opomenu od sudije, Španca Đosepa Kampistole. Navodno je došlo do rasprave između Đokovića i sudije nakon što je ovaj čuo nešto što je Novak navodno rekao. Rasprava nije dovela do razjašnjenja situacije, ali je svakako dodala tenziju meču.

 

 

Nakon kontroverze sa sudijom, Lorenzo Muzeti iskoristio je pad koncentracije kod Đokovića i uspeo da mu oduzme servis. Ovaj preokret u meču dao je dodatni zamah Muzetiju, dok je Đoković morao da pronađe način da se fokusira i vrati u meč.

Na kraju, Novak Đoković je morao da se povuče sa meča, svestan da rasprava sa sudijom ne bi dovela do pozitivnog ishoda. Ovo je bila izuzetno neobična situacija za iskusnog tenisera, ali je odluka da se povuče bila u skladu sa njegovim profesionalnim pristupom.

Ovo su bile samo neke od zanimljivih situacija koje su obeležile mečeve na Olimpijskim igrama u Parizu. S obzirom na visok nivo tenisa i dramu koja je prate, ovi mečevi su definitivno privukli pažnju sportske javnosti širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading