HOROSKOP ZA SUBOTU 3. AVGUST! Vodolije - možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije, Bikovi - sumnjate u partnera!

Autor:

Vesti

03.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 3. AVGUST! Vodolije - možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije, Bikovi - sumnjate u partnera!

Foto: Shutterstock

Ribe, imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu s osobama od poverenja. Vodolije, izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Danas možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije. Jarci, pokušajte da nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima jer bi mogli da iskoriste trenutak i otežaju vam situaciju. Strelci, danas je bitno da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Škorpije, očekuje vas pomoć starije i uticajne osobe. Uspešan dan za one koji se bave javnim zanimanjem. Vage, situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to, potrudite se da budite uporni i istrajni u radu ma koliko teško bilo.

Ovnovi, imate potrebu za slobodom, niste preterano zainteresovani za romantiku. Prijalo bi vam nešto neobavezno. Bikovi, nezadovoljni ste jer niste sigurni da li vam je partner veran. Želite to da proverite. Blizanci, moguće je zanimljivo poznanstvo ili prepiska, flert s nekom osobom koju ste upoznali preko društvene mreže. Rakovi, ljubavna veza ušla je u neku monotonu fazu. Žalite se prijateljima da strast nije kao ranije. Lavovi, znate da će vam se vratiti osoba koja je nedavno otišla, pa ste spremni da je dočekate s osmehom. Device, dvoumite se povodom toga da li da uđete u neku aferu ili ne. Ono što sada tražite jeste sloboda.

Što se zdravlja tiče, Bikove muči nesanica, Blizance nervoza...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading