PISALI MU PENALE OD POČETKA! MAJDOV je ELIMINISAN sa OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočaravajući rezultat.

PISALI MU PENALE OD POČETKA! MAJDOV je ELIMINISAN sa OI!

Foto: Nemanja Miščević

Srpski džudista - Nemanja Majdov doživeo je poraz u osmini finala na Olimpijskim igrama od Grka -Teodorosa Celidisa. Majdov je, nažalost, napravio tri šida i time završio svoje učešće na Olimpijadi.

Na samom početku meča, srpski takmičar je dobio dva penala, dok je Grk napravio samo jednu grešku. Ovi penali su imali veliki uticaj na ishod meča i bili su presudni za dalji tok takmičenja.

Majdov, koji je trenutno drugi na svetu u svom sportu, imao je visoke nade i očekivanja od svoje predstave na Olimpijskim igrama, ali nije uspeo da ostvari željeni rezultat. Nakon odličnih priprema i serije pobeda, očekivanja su bila velika, ali ga je nesrećan splet okolnosti koštao plasmana u dalju fazu takmičenja.

Navijači su pružili veliku podršku Nemanjinom nastupu, što je za njega izuzetno važno u ovim teškim trenucima.

 

 

Ostaje da vidimo kako će se srpski džudista oporaviti od ove borbe i kako će se dalje takmičiti na Olimpijadi. S obzirom na svoje dosadašnje uspehe, sigurno je da će Nemanja Majdov nastaviti da ostavlja dubok trag u svetu džudo sporta. 

Nemanja Majdov je u svojoj karijeri osvojio brojne medalje, uključujući i zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu 2017. godine. On ostaje fokusiran na buduće izazove i takmičenja, sa ciljem da se vrati na vrh svetskog džudo sporta. Njegov uporan rad, disciplina i posvećenost sportu daju mu dobru osnovu za nastavak uspešne karijere.

Majdov po svemu sudeći, oslanja na podršku svoje porodice i tima, koji su mu neizmerna podrška tokom svih uspona i padova. Sve u svemu, iako je rezultat razočaravajući, Majdov ostaje jedan od najboljih džudista na svetu, sa svetlom budućnošću pred sobom. Njegova posvećenost i strast prema džudu garantuju da će nastaviti da se bori za vrhunske rezultate u budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading