TIJANA BOŠKOVIĆ O ''LJUTNJI'' NA NOVAKA: ''Imao je izuzetno težak meč, oprostićemo mu''!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Dobar početak za nas, možda i bolje što smo na početku imale čakšeg protivnika'' - rekla je Tijana Bošković.

TIJANA BOŠKOVIĆ O ''LJUTNJI'' NA NOVAKA: ''Imao je izuzetno težak meč, oprostićemo mu''!

Foto: Profimedia

Odbojkašice Srbije su započele svoj put na Olimpijskim igrama u Parizu spektakularnom pobedom protiv reprezentacije Francuske rezultatom 3:0 (25:17, 25:17, 25:22). Najefikasnija igračica ovog meča bila je Tijana Bošković sa 14 poena, čime je potvrdila svoju ključnu ulogu u timu.

Foto: Profimedia

Odbojkašice Srbije

Iako su odbojkašice Srbije bile apsolutni favoriti, Tijana je istakla da ih je reprezentacija Francuske u pojedinim momentima iznenadila svojom igrom, ali da im to nije predstavljalo ozbiljan problem.

- Super početak za nas, tri boda. Znamo da smo bili apsolutni favoriti, ali moram priznati da nas je u pojedinim momentima reprezentacija Francuske namučila, koja je pred domaćom publikom igrala sjajno. Uživali smo igrajući pred punim tribinama, iako su navijači bili uglavnom francuski. Zahvalila bih se i našim ljudima, videla sam da su došli u velikom broju - rekla je Tijana i dodala:

- Dobar početak za nas, možda i bolje što smo na početku imale čakšeg protivnika, čisto zbog samopouzdanja. Naravno, ne manjka nam, ali dobro je otpočeti turnir sa tri boda. Prekosutra Amerika, pa posle toga Kina, ispratili smo danas malo tu utakmicu, očekviano pet setova, spremne smo da se borimo i očekujemo iskreno pobedu - navela je odbojkašica Srbije.

Najmlađe devojke u reprezentaciji su takođe odigrale dobro, a Tijana ima samo reči hvale za njih.

- Čestitam im na tome, velika stvar za njih da igraju na OI, super su se pokazale s obzirom na pritisak koji donosi igranje na OI, bile su sjajne. Ogroman potencijal imaju i jedna i druga i sigurna sam da će u narednim utakmicama hjoš malo opustiti i da će biti još bolje - govorila je Tijana.

Dotakle se i meča Novaka Đokovića i Rafaela Nadala i ''ljutnje'' prema Noletu.

- Gledali smo prvi set Novaka, posle toga smo morali da odmaramo zbog naše utakmice. Juče nismo mogli ni da ispratimo ni odbojkaše ni košarkaše jer smo baš u tom terminu imali trening. Košarkašice naravno, pobedile su. Pratimo koliko možemo, volele bismo da odemo i pogledamo neki meč, ali ako se namestimo - poručila je i nastavila:

- Pa hajde, pošto je danas imao izuzetno težak meč oprostićemo mu, ali očekujemo ga tamo kada budu malo važnije utakmice da kažemo - zaključila je Tijana Bošković.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading