ZAMISLI DA IGRAŠ NA OVOJ TEMPTERATURI? Vruće kao u sauni - Novak otkrio koliko majica je promenio u toku meča!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najteži dan do sada.

ZAMISLI DA IGRAŠ NA OVOJ TEMPTERATURI? Vruće kao u sauni - Novak otkrio koliko majica je promenio u toku meča!

Foto: Instagram.com/djokernole

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je pobedu nad Dominikom Kepferom na Olimpijskim igrama rezultatom 7:5, 6:3.

Nakon meča, Đoković je istakao da su uslovi bili veoma teški, sa velikom sparinom na terenu. Iako je priznao da su uslovi bili izazovni za oba tenisera, istakao je da je bio iznenađen Kepferovom agresivnom igrom i brzinom lopti.

 Đoković je naglasio da je meč bio izuzetno zahtevan zbog teških uslova na terenu, što je zahtevalo adaptaciju i česte promene majica zbog znojenja.

- Pre svega, ovo je bio najteži dan kada su u pitanju uslovi, neverovatna sparina na terenu. Uslovi su bili teški za oba tenisra, ali za oba i isti. Mora čovek da prihvati i da se prilagodi, mnogo smo se znojili, promenio sam četiri majice. Drago mi je što sam prelomio rezultat u prvom setu na 6:5. Dobro sam krenuo, ali onda, iskreno, bio sam malo iznenađen njegovom dobrom igrom. Bio je agresivan, dosta viši odskok lopte je danas bio i išle su brže. Nezgodan je protivnik. Bio sam izazvan na terenu i drago mi je što sam odgovorio na izazov na pravi način - jasan je Novak u razgovoru za RTS nakon meča.

Foto: Profimedia

Pobednik meča - Novak Đoković

Ipak, uspeo je da prelomi rezultat u prvom setu i odgovori na Kepferovu izazovnu igru na pravi način. Novak je takođe dodao da je mentalna priprema bila ključna u ovakvim situacijama, jer je bilo neophodno ostati koncentrisan uprkos fizičkom naporu.

 Đoković se osvrnuo na narednog protivnika, grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa, ističući da je on izuzetno kvalitetan teniser koji je ostvario sjajne rezultate na istoj podlozi.

Naglasio da su mečevi sa Cicipasom uvek neizvesni, te da je svestan izazova koji ga očekuje, posebno imajući u vidu Cicipasov prodoran servis.

Republika

Foto: Tanjug

Dominik Kepfer

- Cicipas je izuzetno kvalitetan teniser koji je svoje najbolje rezultate beležio ovde, na ovoj podlozi. Imao sam uspeha protiv njega, ali sam i gubio. Uvek su to neizvesni mečevi. Ima izuzetno prodoran servis, znam šta me očekuje i biću spreman - zaključio je Đoković.

Đoković je do sada na Olimpijskim igrama pokazao izuzetnu formu, pobedivši nekoliko vrhunskih igrača. Njegova želja da osvoji zlatnu medalju dodatno ga motiviše. Nakon što je već osvojio tri Grend Slem titule ove godine, Đoković cilja na Zlatni Slem, što bi ga učinilo prvim teniserom posle Štefi Graf koja je to prva učinila.

Đoković je pokazao svoju izdržljivost i veštinu na teškim uslovima na Olimpijskim igrama, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov duel sa Cicipasom u narednom kolu. Meč obećava vrhunski tenis i mnogo uzbuđenja za sve ljubitelje ovog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading