ENGLEZI TERAJU SRBINA KOJI IH JE SPAŠAVAO PROPASTI! Novi trener odmah otpisao našeg golmana!

Autor:

Sport

31.07.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videće koliko su pogrešili...

ENGLEZI TERAJU SRBINA KOJI IH JE SPAŠAVAO PROPASTI! Novi trener odmah otpisao našeg golmana!

Foto: Tanjug/AP

Srpski golman Đorđe Petrović se nalazi na izlaznim vratima "Stamford Bridža", nakon što je Čelsi angažovao novog čuvara mreže. Nakon nedelju dana pregovora, tim iz Londona je uspeo da dovede 22-godišnjeg Filipa Jorgensena iz Viljareala, za koga su platili 24,5 miliona evra na ime obeštećenja. Jorgensen je sa "Plavcima" potpisao šestogodišnji ugovor, a njegov dolazak gotovo sigurno da znači kraj za srpskog reprezentativca na "Stamford Bridžu".

Filip Jorgensen je uspeo da se probije do prvog tima Viljareala kroz mlađe kategorije, a prošle sezone je ostvario impresivnih 37 nastupa i šest čistih mreža. Njegov dolazak u Čelsi je obeležen intenzivnim pregovorima i velikim interesovanjem drugih klubova, ali su "Plavci" bili najbrži u ovom transferu.

Iako mnogi nisu očekivali da će Petrović dobiti priliku u Čelsiju, povreda Roberta Sančeza prošle sezone otvorila je vrata srpskom golmanu da pokaže svoje kvalitete u Premijer ligi. Ipak, dolazak novog trenera Enca Mareske ukazuje na to da se ne računa ozbiljno na Petrovića, iako je naš Đorđe prošle godine nebrojano mnogo puta spašavao ionako užasnu sezonu Čelsija da ne postane još gora, za njega ipak nema mesta u Londonu.


Nedavno se spekulisalo o mogućem prelasku Petrovića u redove Đenove, ali se na kraju procenilo da nema dovoljno novca za ovaj transfer. Ipak, interesovanje za srpskog reprezentativca neće manjkati, pa ostaje da se vidi gde će nastaviti svoju karijeru u narednom periodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading