SANDRA AFRIKA NA JAHTI PEVA OŽENJENOM KOŠARKAŠU? Svi se pitaju može li vrelije od ovoga (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je nedavno napravila pometnju u javnosti kada su je povezali sa Ifeom Lundbergom.

SANDRA AFRIKA NA JAHTI PEVA OŽENJENOM KOŠARKAŠU? Svi se pitaju može li vrelije od ovoga (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Sandra Afrika se snima na svojoj jahti

Atraktivna pevačica Sandra Afrika, koja trenutno, radno i paradno, boravi u Crnogorskom primorju, najveći dio svog slobodnog vremena, u pauzama od nastaupa, provodi na svojoj jahti, sa koje se neretko snima i za svoje pratioce na Instagramu.

Naime, folkerka je u svojoj Instagram priči objavila kako bikiniju na luksuznom brodiću đuska uz pesmu "Mlađi" svoje koleginice Sanje Maletić

S obzirom na to da je Afrika nedavno napravila veliku pometnju u javnosti, kada su procurile informacije o njenoj navodnoj vezi sa oženjenim košarkašem Ifeom Lundbergom, mnogi su odmah pomislili da su i stihovi koje na ovom snimku peva posvećeni upravo njemu.

Mnogo imaš, da, da, da, šta sve imaš, ko to zna, još ti samo falim ja, oženjen si nesrećno, kažeš: "Ljubav nije to", baš si mene čekao... Ma, ne boli mene što si oženjen, ja to mogu podneti, mene boli samo što znam da me ti, nećeš voleti... Mlađi (Mlađi), treba mi neko malo mlađi (Mlađi)... Ma, nemaš ti što ima mlađi (Mlađi)... Poljubac slađi... Mlađi (Mlađi), treba mi neko malo mlađi (Mlađi)... Ma, nemaš ti što ima mlađi (Mlađi)... Zato izađi, stariji si pa se snađi - pevala je Sandra, koja je delovala prilično euforično na snimku.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show, Massimo Ceretti/imago sportfotodienst/Profimedia, Shutterstock

Oženjeni Ife Lundberg nedavno dovođen u vezu sa Sandrom Afrikom

Iako se sve vreme snimala spreda, videlo se da je donji deo njenog minijaturnog kupaćeg tanga sa animal šarom u boji, čime je dodatno raspaljivala maštu, pri brzini njenih pokreta, dok joj je vetar mrsio kosu. 

Inače, pored ovih trenutaka kada je na svoj način uživala u suncu i mirisu mora, Sandra je prethodne večeri imala nastup na kome je takođe žarila i palila u tigrasoj odevnoj kombinaciji pripijenoj uz telo, koje je jedno od utegnutihih na estradi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading