PEŠIĆ LJUT KAO RIS NA SUDIJE POSLE PORAZA! Nismo dobili respekt, čudne stvari su se dešavale!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne tražim opravdanja, čestitam, ali..."

PEŠIĆ LJUT KAO RIS NA SUDIJE POSLE PORAZA! Nismo dobili respekt, čudne stvari su se dešavale!

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije ipak je poražena od Amerike u polufinalu Olimpijskih igara sa 95:91.

Bila je ovo jedna od onih utakmica koju smo mogli da prepričavamo unucima, umesto toga - prepričavaćemo tri četvrtine iste. Mnogo je teško pisati i pričati posle ovakvog kraja i nama, ali i selektoru Svetislavu Pešiću.

- Vrlo kratko, samo. Žurim u hotel, mi igramo sa za manje od 48 sati, igramo utakmicu za medalju i odmah napuštamo. Neću puno da pričam. Ponosan sam kako smo igrali, naročito posle utakmice sa Australijom gde smo od -24 gde smo dobili, to je koštalo puno snage. Videli ste mentalnu snagu, da dođemo do toga da jedna ili dve lopte odluči pobedu. Čestitam Amerikancima. Ima tu jedno pravilo koje mi u Srbiji upotrebljavamo, a to je da onaj ko izgubi ima pravo da se ljuti - počeo je Pešić posle teškog poraza i osvrnuo se na sudije:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Aleksa i Embid

- Ne tražim opravdanja, samo želim da kažem još jedanput da ko gubi ima pravo da se ljuti. Zašto sam ljut? Ljut sam jer nismo dobili respekt od sudija, ne samo na ovoj utakmici ali ja to moram da kažem jer ako jedan od najboljih igrača na svetu za 37 minuta šutira samo četiri slboodna bacanja, a svaki drugi napad ima loptu u rukama i ako drugi igrač sa 32 minuta samo šutira jedno bacanje, a svaki treći ili drugi napad ima loptu. Onda su se čudne stvari dešavale. Ne umanjujem, čestitam Amerikancima i želim puno uspeha u finalu, ali večeras su se čudne stvar idešavale. Ja sam miran, niti sam ljut, ponosan sam i razočaran sam jer nismo dobili respekt od sudija.

Otkrio je i da je i te kako bilo kadrovskih problema.

- Ja nisam ljut, ja sam ponosan što smo uradili sa svim problemima koje imamo, videli ste da je Milutinov imao dva dana temperaturu i igrao je tako. Isto i Jović, smanjila se rotacija, dali su koliko su mogli. Hajde da vidimo ako možemo da ih oporavimo da još jedan dan da imamo rotaciju sa Nemcima - zvaršio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading