SJAJNE VESTI ZA PEŠIĆA! Stigle nove informacije o Nikoli Joviću! Pariz više nije SAN! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešno teče oporavak srpskog košarkaša.

SJAJNE VESTI ZA PEŠIĆA! Stigle nove informacije o Nikoli Joviću! Pariz više nije SAN! (VIDEO)

Foto: Starsport

Srpski košarkaš Nikola Jović i dalje je pod znakom pitanja za Olimpijske igre, ali su u međuvremenu stigle nove informacije.

- Naš reprezentativac, Nikola Jović, povredu stopala sanirao je sa našim timom fizioterapeuta, kako bi se spreman priključio ekipi pred OI u Parizu. Želimo celom timu puno uspeha i zdravlja - piše u objavi klinike na kojoj se Nikola oporavljao.

Jović je na okupljanje došao povređen i od tada nije trenirao sa timom. Samostalno je radio, dok su "orlovi" igrali prijateljske utakmice sa Francuskom, Australijom i Amerikom.

Olimpijske igre su iza ugla, a pitanje koje muči mnoge ljubitelje košarke je da li će Nikola Jović biti spreman da se pridruži ekipi?

Ova neizvesnost pratiće nas do samog početka Igara. Međutim, najnovije informacije o njegovom oporavku donose tračak nade za njegovo učešće na najvećem planetarnom sportskom događaju.

Nikola Jović je posvećeno radio na oporavku od povrede stopala, a klinika na kojoj se oporavljao iznela je optimistične vesti. Njegov napredak je pažljivo praćen, a tim fizioterapeuta radio je na saniranju povrede kako bi omogućili asu Majamija da se što pre vrati u trenažni proces i priključi ekipi pred Olimpijske igre u Parizu.

Međutim, ostaje pitanje da li će biti dovoljno vremena da se potpuno oporavi i uđe u takmičarski ritam pred takmičenje u Parizu. Svi navijači Srbije sa nestrpljenjem će pratiti dalji razvoj događaja i nadati se da će Pešićev "orao" uspeti da se oporavi i pridruži ekipi uoči borbi u Grupi C, gde su protivnici SAD, Portoriko i Južni Sudan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading