TANJA PONOVO OPLELA PO SLAVICI, PA POMENULA DEČKA: Izlanula se šta i posle pomirenja misli o NAJLJUĆOJ SUPARNICI!

Autor:

Zabava

31.07.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po Savićkinoj izjavi, izgleda da je njihovo primirje ipak bilo lažno!

TANJA PONOVO OPLELA PO SLAVICI, PA POMENULA DEČKA: Izlanula se šta i posle pomirenja misli o NAJLJUĆOJ SUPARNICI!

Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić, koja je najavila svoju prvu Arenu, izlanula se šta stvarno misli o svojoj koleginici Slavici Ćukteraš, sa kojom je godinama bila u lošim odnosima, a zatim je nastojala da prikaže u javnosti da su izgladile sve nesuglasice, što se na osnovu ove izjave sada dovodi u pitanje.

Naime, Tanja je prokomentarisala Slavicu, dok je pričala o predstojećem koncertu u beogradskoj Areni, koji je zakazala za novembar ove godine, pa pokazala šta i dalje misli.

Ma, sigurno su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu, evo, sve su potrčale! Slavica Ćukteraš da l' mi je čestitala? E, ona je najviše potrčala, ona je prva potrčala (smeh). Ubiće me dečko šta lupetam ovo... (smeh). Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspehu, ne znam - izjavila je Savićeva.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Savić zajedno su se takmičile u prvoj sezoni "Zvezda Granda"

Inače, Tanja i Slavica dugo nisu govorile. Kako su mediji u to vreme pisali, Tanja se naljutila na Slavicu jer se nabacivala njenom tadašnjem dečku. Njih dve to nikada nisu javno komentarisale, ali su tvrdile da do pomirenja nikada neće doći.

Ipak, do pomirenja je u međuvremenu, ipak, došlo.

- Dugo smo razgovarale. Tanja je dosta sazrela - rekla je Slavica tada, a, sudeći po Tanjinoj novoj izjavi, reklo bi se da to baš i nije tako.

Podsetimo, Tanja je od ranije poznata po svojim lapsusima i nesmotrenim izjavama, a često se, kao i sada, pozivala na druge ljude, koji je zbog toga kasnije kritikuju. 

Ona je posle Slavice nastavila da priča o svom dečku pilotu Muhamedu Mukiju Bešiću.

- Krili smo se prošle godine, da. Tad sam govorila da je prijatelj... (smeh). Lagala sam! (smeh). Bilo mi je neprijatno da pričam, odmah da bude: "Smuvala mlađeg", znaš već... Mlađe, slađe! Mnogo je sladak - zaključila je Tanja za "Pink M".

BONUS VIDEO: 

https://www.republika.rs/tag/seka-aleksic/2455

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading