DOŠAO, VIDEO I POBEDIO: Demonstracija moći - srpski rvač deklasirao Mahdavija!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

09.08.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv trijumf daje nadu da je moguć i pohod ka odličju.

DOŠAO, VIDEO I POBEDIO: Demonstracija moći - srpski rvač deklasirao Mahdavija!

Foto: Instagram.com/oksrbije

Reprezentativac Srbije u rvanju, Hetik Cabolov, ostvario je značajan uspeh plasiravši se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu u kategoriji do 74 kilograma slobodnim stilom.

Nakon ubedljive pobede nad Imanom Mahdavijem iz izbegličkog tima rezultatom 10:0, Cabolov je zakazao duel sa japanskim rvačem Daičijem Takakanijem.

U osmini finala, Cabolov je demonstrirao svoju rvačku veštinu i dominaciju nad protivnikom, ostvarivši ubedljiv trijumf rezultatom 10:0. Svojom kontrolisanom i strpljivom igrom, Cabolov je uspeo da iskoristi prilike i zabeleži važnu pobedu koja ga je odvela korak bliže ostvarenju olimpijskog sna.

Nakon impresivnog nastupa u osmini finala, Cabolov se sada sprema za duel sa japanskim rvačem Daičijem Takakanijem. Takakani je bio treći na Svetskom prvenstvu u Beogradu prošle godine, što ga čini izuzetno ozbiljnim protivnikom. Očekuje se da će ova borba biti izuzetno uzbudljiva, a Cabolov će sigurno dati sve od sebe kako bi ostvario još jedan sjajan rezultat na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Hetik Cabolov je pokazao izuzetnu posvećenost i talent u dosadašnjim nastupima na Olimpijskim igrama, a publika sa nestrpljenjem očekuje njegov naredni duel u četvrtfinalu. Srbija je ponosna na svog reprezentativca i pruža mu podršku u daljem takmičenju na Olimpijadi u Parizu.

Foto: Instagram.com/oksrbije

Ubedljiva pobeda Cabolova na startu olimpijskog turnira

 

Pored rvača u epicentru današnjeg interesovanja srpske sportske javnosti nalaze se vaterpolisti koji će se u polufinalnom duel sastasi sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država.

Očekuje se da će duel između Srbije i SAD biti prava vaterpolo poslastica, a početak meča zakazan je za 14.35 časova. Svi ljubitelji vaterpola imaće priliku da ovaj meč prate putem prvog kanala Radio Televizije Srbije.

Očekivanja su velika, ali jedno je sigurno - ljubitelji vaterpola širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog velikog duela na putu ka olimpijskom uspehu.

Sva dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading