IMA PRAVDE I ZA NAS SRBE, IDEMO U FINALE! "Delfini" zaprašili AMERE - To vam je za ono od SINOĆ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agresivnost vodu u pobedu!

IMA PRAVDE I ZA NAS SRBE, IDEMO U FINALE! "Delfini" zaprašili AMERE -  To vam je za ono od SINOĆ!

Foto: www.profimedia.rs

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je veličanstvenu pobedu protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 10:6 u polufinalu Olimpijskih igara. Ova pobeda obezbedila im je plasman u borbu za zlatnu medalju, što je izazvalo veliko oduševljenje kako među igračima, tako i među navijačima širom Srbije.

Nakon veličanstvene pobede, Nemanja Ubović, jedan od ključnih igrača u timu, dao je izjavu za RTS u kojoj je istakao ponos zbog postignutog rezultata. Ubović je naglasio da je ekipa sprovela svaki dogovoreni plan u delo, istakavši izuzetnu borbu i agresivnost tokom meča. Takođe, istakao je da su se suočili sa teškoćama, ali su uspeli da dovedu odbranu do perfekcije, što ih je dodatno motivisalo i činilo mentalno jakim tokom cele utakmice. 

Republika

- Sve ste videli, čestitao bih mojoj ekipi na izuzetnoj borbi i izuzetnoj agresivnosti. Ispoštovali smo svaki plan koji smo se dogovorili, bilo je teško, počeli smo sa dosta igrača manje, ali smo doveli odbranu do perfekcije i da nas to diže i mislim da smo bili mentalno jako u ovoj utakmici - započeo je Udović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dominacija naših "delfina"

Ubović je posebno istakao problem sa igračem manje koji je bio izazov tokom meča, ali je istakao da je upravo zbog vere u jedni u druge, jakog timskog duha, agresivnosti i rasterećenosti njihov tim uspeo da ostvari pobedu. Takođe, naglasio je da je odbrana dovedena do perfekcije, što je bio ključni faktor njihovog trijumfa.

- Zato što smo verovali jedni u druge, igrali smo jako, bili smo agresivni, doveli smo odbranu do perfekcije, da budemo rasterećniji, tako je bilo, čestitao bih momcima na ovom finalu - zaključio je vaterpolista.

Vaterpolo reprezentacija Srbije će se sada pripremati za borbu za zlatnu medalju, a ova pobeda će svakako biti dodatni motivacioni faktor za igrače u finalnom meču. Srbija sa nestrpljenjem očekuje ishod ove borbe za zlato na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading