MILOJEVIĆ PRIČAO O ODLASCIMA IZ ZVEZDE, PA SE POŽALIO: Ja nemam čarobni štapić!

Autor:

Sport

09.08.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Još uvek se uigravamo, dosta igrača je došlo"

MILOJEVIĆ PRIČAO O ODLASCIMA IZ ZVEZDE, PA SE POŽALIO: Ja nemam čarobni štapić!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde neplanirano zaostaju na tabeli već posle tri kola Superlige Srbije. Zato u prvi sledeći meč protiv Novog Pazara, kao i svaki naredni, ulaze maksimalno skoncentrisano. U subotu od 20 časova će ugostiti tim sa južnijeg dela zemlje, a Vladan Milojević, kao i uvek, poziva na oprez od nezgodnog rivala.

- U ovom trenutku zaostajemo dva boda u prvenstvu, fokusirani smo samo na narednu utakmicu, na meč protiv Novog Pazara. Gledamo utakmicu po utakmicu, biće vremena da razmišljamo o meču plej-ofa Lige šampiona. Novi Pazar je promenio dosta igrača, sa druge strane došao im je i novi trener, gospodin Trajković koji je ambiciozan. Lično ga poznajem i znam da je 24 sata u fudbalu. Novi Pazar je pokazao zavidan nivo igre u ovom delu prvenstva - rekao je Milojević na konferenciji za medije, pa otkrio od koga dolazi najveća opasnost:

- Međutim, sigurno da je Adem Ljajić igrač od kog preti najveća opasnost i koji po kvalitetu možda i prevazilazi Superligu. Sa druge strane, nikada u fudbalu igra ne zavisi samo od jednog igrača, dobro su ukomponovana ekipa, imaju dosta brzih i mladih igrača. Za sada su pokazali jedno dobro lice u ovom delu prvenstva. Obraćamo pažnju na sve detalje, pa tako i na Ljajića. Nikada jednu ekipu ne čini samo jedan igrač. On im daje "šmek" u igri, ali oni imaju dosta fudbalera, moramo povesti računa.

Stanje Glazera?

- Ne znam, videćemo. Određeni igrači su povređeni. Za sad je jako bitno da sve ide po protokolu, želimo da igrači budu spremni za tu možda i najbitniju utakmicu - dodao je Milojević.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Viktor Radojević

Klub su napustili Viktor Radojević i Uroš Kabić.

- Prošli su sa nama pripremni period, Kabić posle pozajmice u Italiji, kao i Radojević. Radi se o interesantnim, dobrim igračima, ali imamo veliki roster. Nakon razgovora sa njima, doneli smo odluku i uvek sam za to, da ukoliko ne mogu da dobiju priliku koju možda zaslužuju, bolje da odu negde gde mogu da se izbore. Mislim da je to pravi put i prava pozicija. Nemam nikakvu dilemu da će oni u budućnosti svojim igrama potvrditi da zaslužuju da se vrate u Crvenu zvezdu - istakao je Milojević.

Relativno kasno su na Marakanu stigli stranci od kojih se očekuje da prave razliku. I ne želi od toga Milojević da pravi alibi, ali treba im vremena.

- Još uvek se uigravamo, dosta igrača je došlo. Ako neko misli da imam čarobni štapić, nemam ga. Milson je debitovao, takođe i Seol. Nije bilo planirano da on igra, ali smo imali problem sa bolešću Mimovića, tako da je u poslednjem trenutku odlučeno da igra. Imamo dosta debitanata, Elšnik je takođe ušao u igru. Potrebno nam je vreme, ne tražim nikakav alibi. Znam da je u fudbalu to najteže da imate, opet sa druge strane nemam toliko prostora, moramo da se uigravamo kroz takmičarske utakmice. Možda nas je to donekle koštalo na meču protiv Lučana, ali opet sa druge strane to je neka cena koju ćemo morati da platimo - podvukao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading