PREMINUO KEVIN SALIVAN! Nije uspeo da se oporavi od komplikacija

Autor:

Sport

09.08.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća koju je Kevin doživeo u maju ostavila je teške posledice.

PREMINUO KEVIN SALIVAN! Nije uspeo da se oporavi od komplikacija

Foto: Pixabay

Sveća

Kevin Salivan, poznat kao "Taskmaster" u svetu profesionalnog rvanja, preminuo je u 74. godini nakon što nije uspeo da se oporavi od komplikacija izazvanih nesrećom koju je pretrpeo u maju. Vest o Salivanovoj smrti objavila je WWE, najpoznatija organizacija profesionalnih rvača na svetu, prenoseći tužne vesti u četvrtak.

Nesreća koju je Kevin doživeo u maju ostavila je teške posledice, a njegova ćerka je pre mesec dana pokrenula apel za pomoć putem platforme "GoFundMe". U tom apelu se isticalo da je Salivan bio u teškom stanju i da je porodici predstavljao veliki finansijski teret, dok je Kevin bio bez svesti na intenzivnoj nezi.

- Ova napredviđena katastrofa znači i veliki finansijski teret mojoj porodici; Kevin je bez svesti na intenzivnoj nezi - napisala je ona.


Kevin Salivan je tokom svoje karijere ostavio dubok trag u svetu profesionalnog rvanja, stekavši status legende i poštovanje mnogih ljubitelja ovog sporta. Njegova smrt je ostavila prazninu u svetu rvanja, a njegova dela i dostignuća će zauvek ostati deo istorije ovog sporta.

Jedno od najprepoznatljivijih imena u svetu profesionalnog rvanja, Kevin Salivan je pod nadimkom "Taskmaster" osvojio srca fanova širom sveta. Njegova harizma i veština su ga učinili ikonom ovog sporta, a njegovi mečevi su bili nezaboravni za sve koji su imali priliku da ih vide.

Kevin Salivan će zauvek ostati upamćen kao jedan od najvećih imena u svetu profesionalnog rvanja. Njegovo nasleđe će živeti kroz sećanja fanova i kolega, dok će njegovi podvizi i uticaj na ovaj sport ostati neizbrisivi deo istorije rvanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading