MILJANA POMENULA ZOLU, IVAN POZELENEO OD BESA! Kulićka namerno provocirala Marinkovića, evo kakva je reakcija usledela!

Autor:

Zadruga

09.08.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan je Miljani u tom trenutku rekao samo jedno!

MILJANA POMENULA ZOLU, IVAN POZELENEO OD BESA! Kulićka namerno provocirala Marinkovića, evo kakva je reakcija usledela!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, M.P./ATAImages

Bivši učesnici rijalitija Elita Miljana Kulić i otac njenog deteta Ivan Marinković ne odvajaju se u poslednje vreme jer su zajedno sa naslednikom Željkom, a Miljana se sada grubo našalila sa bivšim! Naime, ona je Ivanu namerno pomenula Lazara Čolića Zolu, bivšeg dečka, da bi ga isprovociral, ali nije mogla ni da zamisli da će Ivanu reakcija biti toliko burna. 

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković i Miljana Kulić

 

- Miljana i Ivan su već danima zajedno jer sina Željka svuda vode i žele da provedu što više vremena sa njim. Na društvenim mrežama je jednima drago što se do dešava zbog deteta, a drugi misle da je sve samo fora, kako bi pokazali da su dobri roditelji. Miljana je sada htela da isprovocira Ivana i da ga testira, pa je namerno pomenula bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu. Rekla je: " Super si ti Ivane! Zola nikada ovako ne bi brinuo o mom sinu. O meni da, ali o njemu ne. Tada je Ivan skočio, pa je napravio dramu. Rekao je: "Jel moraš u ovakvim trenucima da pominješ njega?! Namerno to radiš, ajde da se smiriš i prestani da provociraš - otkrio nam je izbor blizak paru. 

Foto: printscreen/instagram

Ivan Marinković i Miljana Kulić

 

Podsećamo, Ivan Marinković nedavno je na svom Instagram profilu otkrio da je proslavio rođendan sa sinom Željkom Kulićem u Nišu. Njih dvojica su proveli vreme zajedno, a Ivan je svoje oduševljenje podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Objava Ivana Marinkovića

 

Nakon proslave rođendana, Ivan Marinković je objavio emotivni snimak sa sinom Željkom. Na snimku se vidi kako su otišli na popodnevni ručak, a potom je usledio video iz kola u kome su se vozili i slušali muziku. Ovaj intimni trenutak očigledno je bio dragocen za oca i sina, te su ga podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading