I MUTA JE ZANEMEO POSLE UTAKMICE! Sve je ovo zamršeno kao PAUKOVA MREŽA: SUĐENJE NE MOŽE NI DA SE OCENI, SVIRAJU SAMO NA ZICERU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idemo dalje po medalju!

I MUTA JE ZANEMEO POSLE UTAKMICE! Sve je ovo zamršeno kao PAUKOVA MREŽA: SUĐENJE NE MOŽE NI DA SE OCENI, SVIRAJU SAMO NA ZICERU!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije pružila je izuzetno snažan otpor reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu Olimpijskih igara 2024. iako su naši momci na kraju pretrpeli poraz, mogu biti ponosni na svoj nastup, koji je bio na visokom nivou tokom većeg dela utakmice.

Niko nije ostao ravnodušan na ovaj proraz, a onda je svoj utisak Miroslav Muta Nikolić dao za portal Republika, ističući kako su naši košarkaši dali sve od sebe, ali da su sporne sudijske odluke imale veliki uticaj na konačan rezultat.

Kada je reč o samoj igri Srbije, Nikolić nije krio zadovoljstvo nastupom naših košarkaša, naglašavajući da su ih taktički nadigrali.

- Tako smo se i nadali, igrali smo fenomenalno. Svaka čast momcima. Pre utakmice sam rekao da ćemo pobediti ako damo 15 trojki, i to smo i učinili. Međutim, na kraju smo izgubili. Muški smo se oprostili od zlatne medalje. Suđenje ne može ni da se oceni, samo na ziceru sviraju - nisam zadovoljan, sve je bilo zamršeno. Ipak, idemo po neku medalju  - započeo je Muta.

Srbija sada treba da se pripremi za meč za bronzanu medalju protiv Nemačke i Nikolić veruje da naši igrači imaju dodatni motiv za taj duel.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Miroslav Muta Nikolić

- Treba im vratiti ono što im dugujemo iz finala. Imamo veći motiv od njih - aludirajući na Svetsko prvenstvo 2023, gde je Nemačka odnela pobedu u Manili i uzela zlato.

Što se tiče nastupa Stef Karija, Nikolić je imao samo reči hvale.

- Nemam šta da kažem o Kariju, on je najbolji igrač u NBA. Ne može on da se čuva, on je kvalitet. Vodio je utakmicu i nosio celu igru Amerike - rekao je Miroslav, pohvalivši liderstvo koje je Kari pokazao na terenu.

Na kraju, Muta je pohvalio rad selektora Svetislava Pešića, koji je, prema njegovim rečima, odradio sjajan posao.

- Pešić je to odlično odradio, bio je sada na nivou. Svaka čast - zaključio je legendarni Miroslav Muta Nikolić.

Podsetimo, Srbija je vodila gotovo celu utakmicu, ali su Amerikanci u poslednjih deset minuta preokrenuli rezultat i obezbedili mesto u finalu, gde će se sastati sa reprezentacijom Francuske. Srbija će, sa druge strane, imati priliku da se bori za bronzanu medalju protiv Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading