LOPOV IZ ČAČKA KRADE LOPTU, PA PROVOCIRA AMERE!? Čudo da SUDIJE nisu svirale FAUL AVRAMU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj dečko je kralj!

LOPOV IZ ČAČKA KRADE LOPTU, PA PROVOCIRA AMERE!? Čudo da SUDIJE nisu svirale FAUL AVRAMU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije pružila je izuzetno snažan otpor reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu Olimpijskih igara 2024. iako su naši momci na kraju pretrpeli poraz, mogu biti ponosni na svoj nastup, koji je bio na visokom nivou tokom većeg dela utakmice.

Reakcije na društvenim mrežama i širom sveta odražavaju divljenje prema hrabrosti i veštini naših košarkaša. Jedan od neobičnih momenata tokom utakmice bio je susret između Aleksa Avramovića i Stef Kari, koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Nakon jednog duela, Avramović je "bacio" pesnicu ka Kariju, na šta je ovaj neobično reagovao. Ova neobična scena izazvala je lavinu urnebesnih komentara na društvenim mrežama, a njihove reakcije su brzo postale viralne.

Komentari su očekivano, urnebesni: “Aleksa Avramović i neki fan”; “Poezija u pokretu”; “Ubija ga brat psihički”, "Hodajući meme", "Čudo da sudije nisu svirale faul Avramu"..

 

 

Stef Kari je nakon utakmice govorio pozitivno o Srbiji, ističući kvalitet našeg tima, ali je takođe izrazio nezadovoljstvo "flopom" koji je prikazao Aleksa Avramović, ocenjujući ga kao nesportsko ponašanje. Ipak, pohvalio je svoj tim i istakao da su takvi trenuci ono za šta žive.

- Nismo paničili, ostali smo mirni sve vreme. Uvek neko drugi iskoči i to je snaga ovog tima. Sada sam to bio ja. Bio sam u dobrom ritmu na početku. Ceo turnir sam loše šutirao, ali to mi nije uticalo na samopuzdanje. Osetio sam momenat. Imao sam dobre pozicije iz kojih sam pogažao. Na kraju u četvrtoj četvrtini Kevin Durent je postavio sjajan blok, sudije na svu sreću nisu svirale faul u napadu jer je ono bio užasan “flop” Alekse Avramovića. Živimo za ove momente - rekao je Kari koji nam je ubacio 36 poena.

Reprezentacija Srbije je pokazala izuzetnu hrabrost, odlučnost i veštinu tokom ove utakmice, ostavljajući snažan utisak na protivnike i navijače širom sveta. Iako je poraz bolan, oni su dokazali da su dostojan protivnik i da se sa njima mora ozbiljno računati u svakom meču. Srbija može biti ponosna na svoje košarkaše i sigurno ih čeka svetla budućnost u svetu košarke.

Podsetimo, Srbija je vodila gotovo celu utakmicu, ali su Amerikanci u poslednjih deset minuta preokrenuli rezultat i obezbedili mesto u finalu, gde će se sastati sa reprezentacijom Francuske. Srbija će, sa druge strane, imati priliku da se bori za bronzanu medalju protiv Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading