PONOSI SE JOKIĆEM, ON IMA STRAST! Američki novinar na strani SRBIJE - VULKAN pred ERUPCIJOM zbog njegovog STAVA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta ćete sad Ameri?

PONOSI SE JOKIĆEM, ON IMA STRAST! Američki novinar na strani SRBIJE - VULKAN pred ERUPCIJOM zbog njegovog STAVA!

Foto: www.profimedia.rs

Poznati američki novinar Harison Vin, izrazio je svoje oduševljenje nastupom košarkaške reprezentacije Srbije u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu, u kojem su se naši "orlovi" hrabro suprotstavili selekciji Sjedinjenih Američkih Država. Iako su srpski košarkaši vodili tokom cele utakmice, na kraju su, uz kontroverzne sudijske odluke, izgubili od Amerikanaca, čime su ostali bez plasmana u finale.

Vind, poznat po svom objektivnom i strastvenom praćenju košarke, nije krio razočaranje zbog ishoda meča. Posebno je pohvalio učinak Nikole Jokića, jednog od ključnih igrača Srbije, koji je svojim zalaganjem i vođstvom na terenu inspirisao ceo tim.

- Ponosan na Srbiju. Strast koju je Nikola Jokić pokazao dok je igrao za svoju zemlju ovog leta bila je posebna. Ovaj poraz će dugo boleti - istakao je Vind na društvenim mrežama, odajući najiskrenije priznanje srpskom timu i Jokiću za borbenost i posvećenost.

 

 

Njegova izjava izazvala je brojne reakcije, kako među američkim, tako i među srpskim navijačima, koji su se složili da je Srbija odigrala izuzetnu utakmicu, uprkos nepovoljnim okolnostima na terenu. Srpski tim sada se okreće borbi za bronzanu medalju, dok su Vindove reči poslužile kao dodatna podrška i motivacija za nastavak takmičenja.

Naši "orlovi" imaće još jednu šansu, sledeća stanica je utakmica protiv Nmeačke koja će se igrati u subotu. Žemio im puno sreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading