VATERPOLISTI PRED MEČ SA GRČKOM: "Bitno je jedino da daš sve od sebe, igraš do poslednjeg atoma snage"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je grupnu fazu na Olimpijadi završila na četvrtom mestu na tabeli.

VATERPOLISTI PRED MEČ SA GRČKOM: "Bitno je jedino da daš sve od sebe, igraš do poslednjeg atoma snage"

Foto: Instagram.com/waterpolo_serbia

Uoči velikog četvrtfinalnog duela na Olimpijskim igrama u Parizu, vaterpolista Srbije Radomir Drašović istakao je važnost koncentracije i maksimalnog napora. 

- Znamo kako smo došli do ovde. Sada slede utakmice u kojima uopšte nije bitno ko je sa druge strane. Bitno je jedino da daš sve od sebe, igraš do poslednjeg atoma snage. Moramo da budemo koncentrisani, fokusirani i spremni na sve - izjavio je danas vaterpolista Srbije Radomir Drašović uoči četvrtfinala Olimpijskih igara u Parizu protiv Grčke.

Republika

Foto: Starsport

Radomir Drašović

 

Vaterpolisti Srbije i Grčke igraće sutra od 15:35 časova u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

  - A kada igraš utakmicu koja može da te uvede u borbu za medalju jasno je da ćemo učiniti sve da pobedimo - dodao je Drašović, preneo je zvanični sajt VSS.

Selektor Srbije Uroš Stevanović takođe je naglasio značaj predstojećeg duela, ističući da je grupna faza završena te da pravi turnir tek sada počinje.

 - Sve što je bilo u Parizu se zaboravlja. Pravi turnir tek sada počinje i moramo da odigramo bolje nego protiv Mađarske - rekao je selektor Srbije Uroš Stevanović.

Republika

Foto: K.Vulović Vaterpolo Savez Srbije

Uroš Stevanović

 

Srbija je grupnu fazu na Olimpijadi završila na četvrtom mestu na tabeli sa dve pobede i tri poraza. Tim rezultatima postavljena je osnova za izazovne mečeve u nokaut fazi takmičenja.

Srbija će sa nestrpljenjem iščekivati duel vaterpolista protiv Grčke, uz nadu da će njihovi napori uroditi plodom i omogućiti im dalji napredak ka medalji na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading