SNIMAK TRUDNE KATARINE ZAPALIO INTERNET! Darku Laziću neće biti dobro kada ugleda suprugu u OVOM izdanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Lazić u osmom mesecu trudnoće izgleda neverovatno.

SNIMAK TRUDNE KATARINE ZAPALIO INTERNET! Darku Laziću neće biti dobro kada ugleda suprugu u OVOM izdanju! (FOTO)

Foto: instagram.com/katarinalazic_24

Darko i Katarina Lazić

Fanovi popularnog pevača Darka Lazića i njegove supruge, Katarine Lazić, bili su oduševljeni kada je Kaća podelila snimak svog stomaka u osmom mesecu trudnoće na svom Instagram profilu. Na snimku se vidi kako ponosno pokazuje svoj trudnički stomak, otkrivajući da se uprkos poodmakloj trudnoći nije previše ugojila.

Katarina Lazić, poznata po svojoj posvećenosti vežbanju, izgleda sjajno u osmom mesecu trudnoće, što je oduševilo mnoge njene pratioce na društvenim mrežama. Iako je vežbanje tokom trudnoće za neke žene izazovno, Kaća je pokazala da je moguće održavati dobru formu i tokom ovog perioda.

 

Darko Lazić se spremio da postane otac po treći put, a ovo će biti prvo dete sa njegovom sadašnjom suprugom Katarinom. Sa bivšom suprugom Anom Sević, pevač je dobio ćerkicu Lorenu, dok sa Marinom Gagić ima sina Alekseja.

Ovaj snimak je izazvao veliku pažnju javnosti i fanova koji su iskazali oduševljenje Kaćinim izgledom i srećni su što će uskoro dobiti priliku da pozdrave novog člana porodice Lazić.

Inače, pevač je u jednoj emisiji izjavio da će on i Katarina ćerki dati ime Srna.

- Kaća i ja smo pričali o tome i složili smo se da bude Srna. To ime mi je nekako milo. Voleo bih da ostane tako, a ako ne bude, biće onako kako Kaća odluči, za sada je Srna - rekao je Lazić nedavno za emisiju "Ekskluziv".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading