SMRT KOLEGINICE JE POTPUNO DOTUKLA! Jelena Karleuša slomljena bolom, poslala NAJPOTRESNIJU PORUKU IKADA!

Autor:

Zabava

03.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika uzajamna ljubav i poštovanje spajalo je naše dve pevačice!

SMRT KOLEGINICE JE POTPUNO DOTUKLA! Jelena Karleuša slomljena bolom, poslala NAJPOTRESNIJU PORUKU IKADA!

Foto: Foto Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

Pevačica Azra Kolaković, koja je javnosti poznata pod umetničkim imenom Dona Ares, preminula je 2. oktobra 2017. godine, u 41. godini. Dona Ares je tokom svoje karijere stekla veliki broj obožavalaca u regionu, zahvaljujući brojnim hitovima i izuzetnom talentu. Nažalost, njena uspešna karijera je prekinuta zbog borbe sa teškom bolešću, sa kojom se prvi put suočila kada je imala 38 godina.

Foto: facebook.com/Donna Ares

Dona Ares

Bolest je bila kancer, koji se, nažalost, tri puta vraćao tokom njenog trogodišnjeg perioda borbe. Dona Ares nije krila težinu svoje borbe; naprotiv, često je putem društvenih mreža delila sa svojim brojnim pratiocima detalje o svojoj borbi sa bolešću. Ove objave su omogućile njenim fanovima da budu uz nju tokom najtežih trenutaka, pokazujući hrabrost i snagu kojom se suočavala sa opakom bolešću.

Nakon njene smrti, sećanje na Donu Ares nastavilo je da živi kod mnogih koji su je voleli i poštovali. Pevačica Jelena Karleuša je među onima koji nikada neće zaboraviti pokojnu pevačicu.

Slomljena bolom zbog gubitka svoje koleginice, Jelena Karleuša je podelila emotivan snimak nastupa sa Donom Ares. U opisu snimka, Jelena je dodala emotikon slomljenog srca, što je dodatno oslikalo duboki emotivni naboj i tugu koju oseća zbog gubitka ove talentovane umetnice. Ovaj gest je bio dirljiv podsetnik na Doninu karijeru i njen uticaj na muzičku scenu, kao i na emocije koje je izazivala kod onih koji su je poznavali i voleli.

Dona, sa druge strane nikada nije krila koliko je volela Jelenu i koliko joj je značila njena podrška.

- Budući da me pominje po novinama, moram reći da odavno želim javno da joj se zahvalim! Ovo je žena velikog srca, najveća lafica na estradi šta god o njoj mislili, voleli je ili ne, ovo je žena koja me u samom početku, dok sam bila izgubljena i na pola živa najviše ohrabrila svojim porukama! Dala mi je ogromnu volju za borbom i životom i pričala je takvom žestinom u kojoj sam prepoznala i svoj način, a koja mi je otvorila oči! Hvala ti... Bila si okidač za odluku da pobedim ovo zlo! Jelena, carice, tebi i tvojoj porodici sve najlepše želje i svu sreću sveta ti želim od srca - govorila je svojevremeno Dona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading