BOGDANOVIĆ "ZAPALIO" MREŽICU JUŽNOG SUDANA! Šarenac urliknuo na trojku Bogdana

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč za pamćenje.

BOGDANOVIĆ "ZAPALIO" MREŽICU JUŽNOG SUDANA! Šarenac urliknuo na trojku Bogdana

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije odigrala je treći meč grupne faze na Olimpijskim igrama protiv selekcije Južnog Sudana, gde je odnela pobedu sa rezultatom 96:85, a jedan od najistaknutijih igrača bio je Bogdan Bogdanović. Od samog početka meča, Srbija je imala prednost, ali afrički tim nije dozvoljavao da se prednost značajnije poveća. Kada god bi naš tim stekao osetniju prednost, Južni Sudan bi se vraćao trojkama, održavajući neizvesnost u igri.

U drugom poluvremenu, Bogdan Bogdanović je postigao dve ključne trojke koje su preokrenule tok meča. Prvo je pogodio jednu trojku, a zatim se odbrana stabilizovala, omogućavajući mu da ponovo pogodi za rezultat 65:58, u tom momentu, komentator meča na prvom programu RTS-a, Slobodan Šarenac je uzviknuo:

- Tooo! Još jedna! I, okret ka glupi Južnog Sudana, jedna po jedna - rekao je Šarenac!

Ovako je to izgledalo na licu mesta:

 

 

Ovakav potez Bogdana Bogdanovića nije samo ojačao poziciju Srbije u meču, već je doneo i dodatnu energiju timu i navijačima.

Nakon što je pogodio drugu trojku, Bogdan Bogdanović je gestikulirao "revolvere" i jasno poručio da je tog dana raspoložen za pogađanje koševa. Njegova samouverenost i odlučnost dodatno su podigle atmosferu na terenu i među navijačima, stvarajući uzbuđenje i očekivanje za nastavak meča.

Srbija je na kraju trijumfovala nad selekcijom Južnog Sudana, a Bogdan Bogdanović je svojom izvanrednom igrom zasluženo bio jedan od najistaknutijih aktera ovog meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading