ĐOKOVIĆ I ALKARAZ OBORILI SVETSKI REKORD! Ovo se do sad nije desilo na Olimpijskim igrama (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutrašnji meč će se dugo pamtiti.

ĐOKOVIĆ I ALKARAZ OBORILI SVETSKI REKORD! Ovo se do sad nije desilo na Olimpijskim igrama (FOTO)

Foto: Instagram.com/djoker

Olimpijski turnir u Parizu doneo je velika uzbuđenja u teniskom svetu, a posebno je istaknuto finale muškog takmičenja gde će se sastati Novak Đoković i Karlos Alkaraz. Obojica su ostvarila impresivne rezultate i oborila jedan značajan rekord.

Sa 37 godina, Novak Đoković je postao najstariji čovek koji se plasirao u muško finale teniskog Olimpijskog turnira. Njegov put do finala bio je impozantan, pobedivši Metjua Ebdena, Rafaela Nadala, Dominika Kepfera, Stefana Cicipasa i Lorenca Musetija. Još impresivnije, Đoković nije izgubio nijedan set tokom celog turnira.

S druge strane, Karlos Alkaraz je sa svega 21 godinom postao najmlađi čovek koji se plasirao u muško finale teniskog Olimpijskog turnira. Alkaraz je ostvario niz pobeda nad Habibom, Griksporom, Safiulinom, Polom i Ožeom Aljasimom, takođe bez izgubljenog seta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis (@tennischannel)

 


Finale između Đokovića i Alkaraza zakazano je za nedelju, 4. aprila, oko 14 časova na terenu "Filip Šatrije" u Parizu, u okviru teniskog kompleksa Rolan Garosa. Svi ljubitelji tenisa s nestrpljenjem očekuju da vide ko će od ova dva tenisera izaći kao pobednik i osvojiti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Očekuje se da će ovaj meč biti istorijski i da će obeležiti tenisku scenu narednih godina. Svet će sa nestrpljenjem pratiti epilog finalnog meča između iskusnog Đokovića i mladog Alkaraza. Jedno je sigurno - ovaj susret će biti pun uzbuđenja i neizvesnosti, što će učiniti da finale Olimpijskih igara u tenisu bude događaj koji će se dugo pamtiti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading