KOLAKOVIĆ EMOTIVAN NAKON UTAKMICE: "Ispunjeni smo, ali je žal što nismo prošli"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Kolaković je istakao da je utakmica bila izuzetno zabavna za gledaoce.

KOLAKOVIĆ EMOTIVAN NAKON UTAKMICE: "Ispunjeni smo, ali je žal što nismo prošli"

Foto: Starsport

Igor Kolaković

Odbojkaška reprezentacija Srbije pružila je izvanredan nastup u poslednjem meču grupne faze Olimpijskih igara protiv Kanade, ostvarivši pobedu od 3:2 u setovima. Iako ova pobeda nije bila dovoljna da ih odvede u četvrtfinale, selektor Igor Kolaković nije krio svoje emocije nakon meča.

Igor Kolaković je istakao da je utakmica bila izuzetno zabavna za gledaoce, te da je ekipa uspela da se izbori za pobedu u jednom veoma napetom meču. Posebno je naglasio značaj ove pobede za igrače koji su najavili povlačenje iz reprezentacije, ističući njihov ogroman doprinos tokom meča. Kolaković je takođe sumirao nastup reprezentacije na Olimpijskim igrama ističući izazove sa kojima su se suočavali tokom turnira.

Utakmica je bila zabavna za gledaoce i mi smo se dobro zabavljali na periode, ali nam je bilo značajno da ne završimo turnir bez pobede. Gurali smo sa svih strana i pobedili. Drago mi je zbog ovih momaka koji su najavili da završavaju sa reprezentacijom, oni su nas gurali. Kanada je ozbiljan rival i ispred nas na listi, ispunjeni smo, ali je žal što nismo prošli - rekao je Igor Kolaković i nastavio:

Republika

Foto: Profimedia

 

 

Nismo verovali u pobedu protiv Francuske, protiv Slovenije smo "zakasnili" na utakmicu, a protiv Kanade uspeli, u jednom emotivnom trenutku zbog ovih igrača, neću reći kojih, što se povlače.

Na pitanje da li će Igor Kolaković ostati na poziciji selektora, on je odgovorio da će razgovarati sa ljudima iz saveza čim se za to pruži prilika, budući da mu ugovor ističe.

- Ugovor mi ističe i moram da razgovaram sa ljudima iz saveza, red je, čim bude prilike - poručio je Kolaković.


Odlazak odbojkaške reprezentacije Srbije sa Olimpijskih igara ne znači kraj praćenja sportskih dešavanja - Olimpijske igre 2024. u Parizu već sada su tema interesovanja, a sve informacije vezane za ovaj događaj možete pratiti na Sportalu. Takođe, video-sadržaj sa OI je dostupan na Jutjub kanalu. Raspored i satnica svih srpskih sportista na Olimpijskim igrama takođe su dostupni za praćenje. Očekujemo još uzbuđenja i uspeha naših sportista na budućim takmičenjima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading